FOTO: Z archivu Taťany Veselé
Do stovky 2023: Úvaha o soutěži vyhlášené portálem i60
12. 4. 2023Dovolím si pozdravit, coby elév všechny příznivce báječného webu i60. Objevila jsem tento web někdy ke konci roku 2022 s tím, že jsem se aktivně zapojila do soutěže na vánoční téma.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
12.4.2023 12:29
I když mám letos " v nohách" asi 240 km, soutěže se nezúčastním. Chodím totiž jen tak pro fyzičku v nejbližším okolí města, kde mám natrénované různé trasy od pěti do asi patnácti km. A chodím podle nálady, času, počasí... takže nemám žádné zajímavé fotky. Ale ráda si čtu příspěvky a poznávám prostřednictvím Do stovky krásná místa, která popisují ostatní. Táňo, moc hezký článek. ☼
Taťana Veselá
12.4.2023 12:14
Děkuji za vstřícné reakce. Paní Hašková, díky za uvítání :) Alenko, přání se prostě plní!! A Bobina je úžasná ❤ také by se mi jí nechtělo dát...Honzo, dojít do kavárny se taky může považovat za výlet...?? Alenko, souzním s Vámi z celé duše a paní Marie, nevidím Vás v Klubu stovkařů :-( ono se musí dát zveřejnit, ale pak ještě jednou srolovat úplně dolů a znovu se dá zveřejnit, pak se tam objevíte. Anebo jsem slepýš slepý...
Marie Měchurová
12.4.2023 11:52
Já už jsem tam taky. Včera jsem popsala prvních 13 km. Neznám nic lepšího, než procházky krajinou.
Alena Švancarová
12.4.2023 11:18
Snažím se chodit každý den,někdy s holemi,někdy jen tak.CHůzi také fandím.Vyčistí i hlavu,zažene špatnou náladu.
Jan Zelenka
12.4.2023 11:13
Bohužel, tento projekt mne zcela míjí. Dříve jsem chodíval rád, i dálkové pochody, ale mizerný stav mé kostry mne upoutal spíše k počítači. Ještě, že zvládnu vyvenčit Britney. Jo, a taky dojít do kavárny.
Alena Velková
12.4.2023 10:45
Tak to vypadá, ze se i mě splnilo jedno úplně tajné přání...Bobina mi zůstala, majitelé už jí nechtějí, tak se do stovky zapojím i já...sice neoficiálně, ale s Bobinou toho naběháme určitě spoustu :-)
Jitka Hašková
12.4.2023 09:59
Vítám vás na i60, sama jsem tady od roku 2015. Projekt do stovky již trvá několik let, vždy se vypisuje na kalendářní rok zvlášť.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA