FOTO: Z archivu Taťany Veselé
Do stovky 2023: Úvaha o soutěži vyhlášené portálem i60
12. 4. 2023Dovolím si pozdravit, coby elév všechny příznivce báječného webu i60. Objevila jsem tento web někdy ke konci roku 2022 s tím, že jsem se aktivně zapojila do soutěže na vánoční téma.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
14.4.2023 13:49
Soni, to by ale byla škoda vzhledem k tomu, kolik se tu sejde čtenářů ..
Soňa Prachfeldová
14.4.2023 09:25
Také děkuji redakci ze vymýšlení aktivit, za možnost uplatnit své koníčky a záliby, ať je to psaní, fotografování, pokec, nebo cenné setkávání. Vždyť někteří se známe osobně již dobrých 12 let a Honza Raška je opravdu šoumen a skvělý člověk. Chůze je prý nejlepší a nejpřirozenější pohyb , tak dokud to jde, hýbejme se. Tipuji, že nás bude tak 30.
Taťana Veselá
14.4.2023 07:46
Jéé, paní Mílo, děkuji :) i vám ostatním a fandím tomu, že jste se zapojili. Chůze je můj druhý život a tahá mě ze smutku. Mám radost, když vidím, že se zase někdo zapojil ❤ I když chodím většinou jen okolo komína, vždycky zažiju něco nového. A také se těším na dovolenou, to už budou fotky konečně zase na chvíli odjinud. Chystáme se do Karlovy Studánky, tam se nám posledně moc líbilo. Přejim všem krásné jaro a nechť nám to šlape :)
Marie Ženatová
13.4.2023 04:58
I já chodím velmi ráda. Každý čtvrtek podle aktuálního počasí a zdraví jdeme s kamarádkami /převážně vdovami/ společně - jedna z nás byla aktivní v turistickém oddíle, takže ta vždy určuje trasy v okolí - má je velmi dobře prochozené a poznané. Ale teď v našem věku už nám stačí jen menší vzdálenosti 5 - 7 km, ale jsme rády, že i to ještě zvládneme. Jsou to pro nás všechny ty nejkrásnější zážitky. Do soutěže se nezapojuji, ale ráda si pročtu zajímavé příspěvky. Milá Táňo děkuji za výborný článek*.
Alena Lachmanová
12.4.2023 19:48
Chodíme s manželem na různé výlety, stanovíme si nějaký cíl (výstava, oběd, pivo...). Datum 4.4. se nám hodil, právě jsme zahájili náš pobyt v Českém Krumlově. A přeji nám všem: "Choďme, dokud nám to jde".
Hana Rypáčková
12.4.2023 16:43
Taky mám od ledna nachozeno, ale poctivě dávám jen pochod v ten den od 4.4. Ty staré nejsou ve 100, ale v Turistice .Nesoutěžím o výhru, jen dám vědět, kde je hezky. Z fotky, která je povinná se datum vyčte. Právě, děláme to pro zdraví a dobrý pocit..
Miloslava Richterová
12.4.2023 15:01
Pravdivost uvedených údajů snad záleží na čestnosti zúčastněných, mělo by jít o zábavu a ne o honění kilometrů :-) Tak se těším, jestli budou mít deníček také cyklisti :-)
Miloslava Richterová
12.4.2023 14:57
Jsou již tři chodci s počtem km přes 100, jenže ti 2 první si dopsali výlety za leden, únor, březen a rázem jsou před Táňou, ta je teď třetí stovkařka, jenže ona dala 126 km za první polovinu dubna. Táňo, úctyhodný výkon :-) !! Redakci též děkuji za pěkně připravenou aplikaci, je to parádní, takhle pohodlně si vést chodecký deníček :-) Doporučuji ostatním, kdo můžete, přihlaste se, je to legrace, i po městě se toho nachodí! Já vím, že někdo by potřeboval projekt Do tisíce, ale i to se vejde zapsat :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
12.4.2023 14:49
Chodíme s kamarádkou několik let s NW holemi na různé vycházky. V loni jsme spolu nachodily dost km ve Fr.Lázních kam se chystám i letos a bez hůlek nikam. Poprvé jsem je měla na íčkařském setkání v Havl. Brodě. Ale nechci se nikam přihlašovat, nebaví mi fotit stále stejnou trasu. Stačí mi program v mobilním telefonu, kde mám přehled o uchozených km. Nevím jak bych vykazovala pravdivost informací? Ukázkou údajů v telefonu?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA