Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: O hřejivém slunci a zelném salátu
16. 4. 2023Ťukáme si sklenkami Frankovky, co Čenda přivezl z Moravy a přejeme Vildovi k třiasedmdesátinám zdravíčko a štěstíčko. On ale pronáší nečekaná slova: „To zdraví beru, o univerzální životní štěstí ale vlastně ani moc nestojím. Já mám radši jednotlivá malinkatá každodenní štěstíčka.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
20.4.2023 13:50
Při čtení těchto fejetonů si vždycky přeju být malá muška (třeba i zlatá), poletovat kolem debatního stolu, poslouchat a smát se. Pak si to ale rozmyslím. Hlučnou mušku (třeba i zlatou) by určitě někdo hlučně plácnul. A bylo by po srandě. Tak si fejeton radši jen přečtu. A taky mě trochu mrzí, že Tomáš nikdy nereaguje...
Taťana Veselá
17.4.2023 12:23
půjde to štandopéde do trenýrek...andělovi štěstí z křídel brka nevyškube... Kam na to chodíte :-O
VANDA Blaškovič
17.4.2023 06:44
Váš svět je perfektní, pane Tomáši. Škoda, že na nás v diskuzi nereagujete, dá se říci globálně i jednorázově kašlete…
Soňa Prachfeldová
16.4.2023 20:51
Štěstí máme pořád, pokud žijeme v pohodě. Zábavné jako vždy, díky.
Marie Magdalena Klosová
16.4.2023 15:29
Filosofické úvahy o podstatě štěstí byly pro mě naposled aktuální snad na filosofické fakultě. Když pak člověk začne žít"normální život", je vděčný za každou pixlovku fazolí v tomatu a
čím let přibývá, tak častěji za ten "záchůdek" ,který se někdy stane alfou a omegou šťastného návratu domů.
Fejeton je ÚŽASNÝ ! Děkuji. Pobavila jsem se. Což také pokládám za kus štěstí v dnešním světě. mm
Jiří Dostal
16.4.2023 11:15
:-) Základem štěstí je schopnost vážit, hodnotit svůj úděl, ale rozmar se někdy hodí... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA