GLOSA: Vypadáte dobře
FOTO: Soňa Prachfeldová

GLOSA: Vypadáte dobře

17. 4. 2023

To to dneska začalo! Probudilo mě štěkání Sašenky, vytrvalé, nesnesitelné zvonění. S leknutím jsem vyletěla z postele a vrhla jsem se do chodby s hrůzou, co se děje. Za těch pár vteřin mi proběhlo hlavou - vletěl nám nějaký náklaďák do plotu, či hoří, či bouchnul plyn? Jaká že to katastrofa probíhá?

glosa Můj příběh
Hodnocení:
(4.8 b. / 36 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Vážně vypadáš dobře a sympaticky:-)
Alena Švancarová
Rozhodně ta věta dodala náladu na celý den a hlavně chut zase o sebe víc pečovat.Moje vědomí mi tedy neříká,že vypadám dobře,ale dělám co můžu a snažím se nebýt hlavně škarohlíd.Lidi okolo mě za to opravdu,ale opravdu nemohou.
Zdenka Soukupová
Soňo, prima zážitek. Zasmála jsem se. Ke mně má přijít vodochlap v květnu. Tak teď už vím, že mám vstát včas a trochu se zkulturnit. Když nezapomenu, napíšu, jestli mě taky pochválil. :-)
Lenka Beláňová
Moc pěkný příběh. Takový zážitek a příběh krásně popsaný, kdy se možná nejedna z nás do děje vcítila a milá slova patřící vám, jsme si vztáhly bez dovolení i na sebe. Alespoň já jsem si při čtení tak nějak hezky připadala.
Taťana Veselá
:-) gratuluji k dnešnímu ránu :-) mě zase potěšila prodavačky v Penny. Byla tak milá, ochotná, usměvavá, přitom tam byl ráno nával (akce "pondělí"), přesto mi pomohla a poradila. Také jsem měla pěkný den a odcházela s úsměvem. Hned jsem jí řekla, že ji dnes pochválím a napíšu do Penny. No a myslíte, že jsem to příjmení donesla domů?? Ale nějak to snad dám dohromady :-o
Alena Tollarová
Vodochlap měl pravdu :)
Libuše Křapová
Soni, jasně, že vypadáš dobře :-) Ať tě ta dvě hřejivá slůvka těší co nejdéle :-)
Soňa Prachfeldová
Holky děkuji, ale nezpychnu nebojte, holt buďme usměvavé, nemračme se, hned je náš kukuč lepší. Ale byl to fofr po ránu :-)
Blanka Lazarová
Soni, to je milé a přeji ti, aby tě to hřálo co nejdýl. :-)
Anna Potůčková
Soni jak jsem Tě poznala, tak ten pán Ti řekl jen pravdu. Nejenže vypadáš dobře ale jsi prima ženská a pro každou srandu. Když jsme s Tebou sdílely s Vlastou na jednom setkání pokoj tak jsme si užily všichni hodně legrace a smíchu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%