FOTO: Soňa Prachfeldová
GLOSA: Vypadáte dobře
17. 4. 2023To to dneska začalo! Probudilo mě štěkání Sašenky, vytrvalé, nesnesitelné zvonění. S leknutím jsem vyletěla z postele a vrhla jsem se do chodby s hrůzou, co se děje. Za těch pár vteřin mi proběhlo hlavou - vletěl nám nějaký náklaďák do plotu, či hoří, či bouchnul plyn? Jaká že to katastrofa probíhá?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
17.4.2023 12:29
Rozhodně ta věta dodala náladu na celý den a hlavně chut zase o sebe víc pečovat.Moje vědomí mi tedy neříká,že vypadám dobře,ale dělám co můžu a snažím se nebýt hlavně škarohlíd.Lidi okolo mě za to opravdu,ale opravdu nemohou.
Zdenka Soukupová
17.4.2023 12:27
Soňo, prima zážitek. Zasmála jsem se. Ke mně má přijít vodochlap v květnu. Tak teď už vím, že mám vstát včas a trochu se zkulturnit. Když nezapomenu, napíšu, jestli mě taky pochválil. :-)
Lenka Beláňová
17.4.2023 12:24
Moc pěkný příběh. Takový zážitek a příběh krásně popsaný, kdy se možná nejedna z nás do děje vcítila a milá slova patřící vám, jsme si vztáhly bez dovolení i na sebe. Alespoň já jsem si při čtení tak nějak hezky připadala.
Taťana Veselá
17.4.2023 12:17
:-) gratuluji k dnešnímu ránu :-) mě zase potěšila prodavačky v Penny. Byla tak milá, ochotná, usměvavá, přitom tam byl ráno nával (akce "pondělí"), přesto mi pomohla a poradila. Také jsem měla pěkný den a odcházela s úsměvem. Hned jsem jí řekla, že ji dnes pochválím a napíšu do Penny. No a myslíte, že jsem to příjmení donesla domů?? Ale nějak to snad dám dohromady :-o
Libuše Křapová
17.4.2023 12:14
Soni, jasně, že vypadáš dobře :-) Ať tě ta dvě hřejivá slůvka těší co nejdéle :-)
Soňa Prachfeldová
17.4.2023 12:06
Holky děkuji, ale nezpychnu nebojte, holt buďme usměvavé, nemračme se, hned je náš kukuč lepší. Ale byl to fofr po ránu :-)
Anna Potůčková
17.4.2023 11:50
Soni jak jsem Tě poznala, tak ten pán Ti řekl jen pravdu. Nejenže vypadáš dobře ale jsi prima ženská a pro každou srandu. Když jsme s Tebou sdílely s Vlastou na jednom setkání pokoj tak jsme si užily všichni hodně legrace a smíchu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA