Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Fuseklová Rapsodie v černém
23. 4. 2023Nechápu, co je té paní prodavačce proti srsti. Hodlám si koupit jedno balení pěti párů ponožek, které je zrovna nabízeno ve slevové akci. Potřebuju ale, aby všechny ty ponožky byly černé, ne aby každý pár byl v jiné barvě. Chci prostě deset kusů černých ponožek nikoli pět rozdílných párů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
24.4.2023 18:23
I v pondělí se mi nedělní fejeton líbí. Zatímco balíčků smíchaných z černých, modrých, šedých a bílých barev je nepřeberně, o hnědé a béžové je nouze. Takový mix bych si koupila docela ráda.
Jana Šenbergerová
24.4.2023 18:23
I v pondělí se mi nedělní fejeton líbí. Zatímco balíčků smíchaných z černých, modrých, šedých a bílých barev je nepřeberně, o hnědé a béžové je nouze. Takový mix bych si koupila docela ráda.
Lenka Kočandrlová
23.4.2023 17:03
Kupujte si černé fusekle třeba v Lidlu nebo kauflandu,tam mívají balíčky jenom ! černých třeba po 10 kusech. Já nosím jen černé a mám je všechny z těchto obchodů.
Zuzana Pivcová
23.4.2023 13:54
Já myslím. že ty různé slevy na větší balení jsou mnohdy udělány právě proto, že je to mixáž lepšího a horšího, tedy chtěného a nechěného. Chceš to svoje? Ano, ale musíš si k tomu vzít to, co by nám tu zbylo. Připomíná mi to postup v Masnách někdy v polovině 60. let. Dostaneš kousek roštěnce, ale musíš si k tomu bez protestu vzít pár kostí nebo kližku na polévku, jinak ani náhodou.
Jana Kollinová
23.4.2023 08:38
Příjemná nedělní dávka humoru. Úvodní ilustrace mě také pobavila, ostatně jako všechny předchozí fejetony a ilustrace. Díky za takové nedělní ráno.
Jana Vargová
23.4.2023 07:58
Další vzpruha po ránu. Obdivuji, jak ze zdánlivě banální situace vykřešete čtivý a humorem protknutý příběh. Díky.
Jiří Dostal
23.4.2023 07:43
:-) Ano ano, vázaný prodej je svinstvo; co tak se příště pustit do třídění lentilek? :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA