Všechny fotografie: Helena Přibilová
Alžírsko – země turisty dosud neobjevená
26. 4. 2023O Alžírsku, které jsme se rozhodli navštívit o letošních Velikonocích, jsme ještě donedávna mnoho nevěděli. Přijeli jsme tam sice s vědomím, že celý náš desetidenní pobyt připadne na ramadán a bude provázen určitými omezeními, tato země nás však mile překvapila.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
27.4.2023 20:50
Děkuji vám všem za milé komentáře. Já ani manžel nemáme dobrodružnou, nýbrž zvídavou povahu, která překonává náš strach z rizik spojených s cestováním. Abychom se na své cesty mohli vydávat samostatně, je zapotřebí se na ně důkladně připravit.
Marie Routová
27.4.2023 16:13
Úžasný cestovní deník, který mne vrátil do let 69-70 minulého stoleti, kdy jsem jako malá holka s rodiči a bratrem strávila v Alžírsku nějaký čas. Hodně mist se změnilo, Kasbu jsme jako děti milovali. Krásné fotky. Díky za Vaše zážitky.
Marie Seitlová
27.4.2023 10:06
Krásný cestopis, vaše výhoda je, že jste dva a odvážní. Já jezdím jen s cestovkou, ale i tak se dá poznávat.
Helena Štěpánková
27.4.2023 08:26
Musíte mít velmi dobrodružné povahy. Pěkně jse nám přiblížila nám hodně vzdálenou zemi. Vaše články z různých koutů světa moc ráda čtu.
Blanka Lazarová
27.4.2023 08:22
Děkuji za pěkné přiblížení pro mě exotické země, kam se asi nikdy nepodívám. O to víc si cením, když se někdo podělí o krásné zážitky a fotografie. Díky. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
26.4.2023 20:44
Paní Helenko děkuji za opět velmi zajímavé vyprávění o zemi kam se určitě nepodívám. Byla jsem 2x na poznávačce v Maroku, ale Alžír jsem moc v nabídce CK nenašla. Moc krásné fotky. Přeji hezký večer a budu se těšít na další Vaše články o cestování.
Marie Ženatová
26.4.2023 19:15
Milá Helenko i já ze srdce děkuji za velmi zajímavý, obsáhlý a výstižný článek z muslimské země a doplňující nádherné fotografie. Já jsem poznala jen krátce s vnučkou Egypt a Turecko. Často jsem se také toulala sama a moc se mi tam líbilo.
Zuzana Pivcová
26.4.2023 18:10
Děkuji Vám, Helenko, jako obvykle za zajímavý cestopis. Věřím, že se Vám tam líbilo, ale to je opravdu tak pro partnerskou dvojici. Já bych po svých zkušenostech z Tuniska, kam jsem si troufla jet s CK sama a sama jsem se tam i pohybovala, už nikdy do muslimské země nejela, i kdybych byla mladší. Vlastně tím spíš.
Pavlína Vavříková
26.4.2023 16:00
Výborný cestopisný článek. Já bych si asi tuto zemi k dovolené nevybrala, ale díky vám jsem se o zemi něco dozvěděla, děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA