Alžírsko – země turisty dosud neobjevená
Všechny fotografie: Helena Přibilová

Alžírsko – země turisty dosud neobjevená

26. 4. 2023

O Alžírsku, které jsme se rozhodli navštívit o letošních Velikonocích, jsme ještě donedávna mnoho nevěděli. Přijeli jsme tam sice s vědomím, že celý náš desetidenní pobyt připadne na ramadán a bude provázen určitými omezeními, tato země nás však mile překvapila.

Afrika cestování
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Přibilová
Děkuji vám všem za milé komentáře. Já ani manžel nemáme dobrodružnou, nýbrž zvídavou povahu, která překonává náš strach z rizik spojených s cestováním. Abychom se na své cesty mohli vydávat samostatně, je zapotřebí se na ně důkladně připravit.
Marie Routová
Úžasný cestovní deník, který mne vrátil do let 69-70 minulého stoleti, kdy jsem jako malá holka s rodiči a bratrem strávila v Alžírsku nějaký čas. Hodně mist se změnilo, Kasbu jsme jako děti milovali. Krásné fotky. Díky za Vaše zážitky.
Marie Seitlová
Krásný cestopis, vaše výhoda je, že jste dva a odvážní. Já jezdím jen s cestovkou, ale i tak se dá poznávat.
Alena Tollarová
Děkuji za další zajímavé cestopisné vyprávění.
Helena Štěpánková
Musíte mít velmi dobrodružné povahy. Pěkně jse nám přiblížila nám hodně vzdálenou zemi. Vaše články z různých koutů světa moc ráda čtu.
Blanka Lazarová
Děkuji za pěkné přiblížení pro mě exotické země, kam se asi nikdy nepodívám. O to víc si cením, když se někdo podělí o krásné zážitky a fotografie. Díky. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní Helenko děkuji za opět velmi zajímavé vyprávění o zemi kam se určitě nepodívám. Byla jsem 2x na poznávačce v Maroku, ale Alžír jsem moc v nabídce CK nenašla. Moc krásné fotky. Přeji hezký večer a budu se těšít na další Vaše články o cestování.
Marie Ženatová
Milá Helenko i já ze srdce děkuji za velmi zajímavý, obsáhlý a výstižný článek z muslimské země a doplňující nádherné fotografie. Já jsem poznala jen krátce s vnučkou Egypt a Turecko. Často jsem se také toulala sama a moc se mi tam líbilo.
Zuzana Pivcová
Děkuji Vám, Helenko, jako obvykle za zajímavý cestopis. Věřím, že se Vám tam líbilo, ale to je opravdu tak pro partnerskou dvojici. Já bych po svých zkušenostech z Tuniska, kam jsem si troufla jet s CK sama a sama jsem se tam i pohybovala, už nikdy do muslimské země nejela, i kdybych byla mladší. Vlastně tím spíš.
Pavlína Vavříková
Výborný cestopisný článek. Já bych si asi tuto zemi k dovolené nevybrala, ale díky vám jsem se o zemi něco dozvěděla, děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%