Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Nemusíme to mít všichni
2. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
2.5.2023 18:19
Paní Naďo, tak si představte, že u nás zase prší. Kam se schovat? No přece do Ička. Klikla jsem na Váš článek a udělala jsem dobře. V okolí mého bydliště je nejblíž Hradecký rybník, taky tam ráda chodím a kochám se tou krásou.Každá příroda si váží toho, že jsme jí věrni. Není jak lidé, nikdy nezklame. Díky za překrásné fotky. Já nefotím, ale ráda se podívám.
Eva Mužíková
2.5.2023 17:49
Nadičko, opět zajímavá úvaha, doplněná rozzářenými fotkami . Já zůstávám věrná krajině mého mládí, to je okolí Hamru na Jezeře a okolí osadě Chrastná. Časté fotky rybníku Žabák jsou toho důkazem.
Jitka Caklová
2.5.2023 15:47
Pro mě je to Jizera. Stále stejná, přesto proměnlivá. Kolik asi vody v ní, za tu dlouhou řadu let, uteklo.
Jana Šenbergerová
2.5.2023 15:21
Naďo, celý duben jsem si vašeho jezera užívala v kalendáři i60. Tam se Milada jarně probouzela, zatímco teď už hraje těmi nejkrásnějšími jarními barvami. Také to mám u nás moc ráda.
Marie Faldynová
2.5.2023 13:52
Příroda už je taková, že stejné procházky nejsou stejné. Buď kvete zase něco jiného, nebo potkáme zvířátka, která jsme tam neviděli. Děkuji za výlet k Miladě. Já chodím kolem Vltavy.
Naděžda Špásová
2.5.2023 13:13
Tak to jsem ráda, že se vám to líbí, trochu jsem se bála, moc děkuji.
Zdenka Soukupová
2.5.2023 12:34
Naďo, krásný článek, krásné jezero, krásné fotky. Nikdy jsem tam nebyla, ale moc mě to láká, i když to mám trochu z ruky.
Libuše Křapová
2.5.2023 12:08
Nadi, také ráda poznávám nové, abych se tam pak i ráda vracela. Díky za úvahu :-)
Daniela Řeřichová
2.5.2023 11:50
Naďo, hezké, uklidňující fotografie. Já sice s nadšením objevuji nová místa, ale zároveň se ráda vracím tam, kde to znám. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA