Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Nemusíme to mít všichni
2. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
4.6.2023 17:13
Nadi, díky Tvým příspěvkům už znám Miladu, jako bych ji sama navštívila. A přesto si o ní článek pokaždé znovu přečtu a fotky prohlédnu. Krásné přírody není nikdy dost.
František Matoušek
6.5.2023 16:59
O Miladě jste již psala tolikrát, že jsem si řekl, že se tam musím podívat. Je to sice trochu z ruky, ale dle fotek vidím, že je tam fakt krásně. Držte mě palce ať nám to vyjde. Jinak díky za pěkné fotky.
Jarmila Komberec Jakubcová
4.5.2023 16:10
Naďo moc hezké fotky. Jezero Milada neznám osobně, ale díky tvým krásným fotkám jsem ho poznala.
Jana Jurečková
3.5.2023 10:55
Dnes je u nás krásně, ale já znovu klikla na tyhle fotky, jsou kouzelné.
Hana Rypáčková
3.5.2023 08:27
Taky to mám tak Naďo, ráda se podívám do nových míst, ale mám ráda panorama Šumavy. To se mi nikdy neokouká.. Vodní plocha je fascinující..
Alena Tollarová
3.5.2023 08:00
Asi to opravdu mít nemusíme, ale sama příroda zařídila, že každý má svá oblíbená místa. Moje vodní plochy jsou pískovny kousek za městem. Tam se toulám hodiny třeba i několikrát týdně. Pozoruji, jak se mění barva vody a s ročními obdobími i život na ní. Nedám na ni dopustit, i když momentálně mám podrápané nohy od akátových výhonků, když jsem poprvé šla v kalhotách pod kolena.
Soňa Prachfeldová
3.5.2023 06:37
Věrnost k určitými místům, kde často pobývame a kam se také pravidelně vracíme tu mám také. Na Miladu se chci určitě letos podívat. Fotky zobrazující vodu, les a vše co k tomu patří, mám moc ráda. A fotky máte také moc pěkné paní fotografko, děkuji.
Anna Potůčková
2.5.2023 20:55
Hezký článek a na fotky z Milady se dívám moc ráda. Jinak z Tebe by měla Milada radost, kdyby měla duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA