Ilustrační foto: Pixabay
Co s tím?
3. 5. 2023Mám problém. S pamětí. Milá dáma mi podá ruku a představí se. V duchu si zopakuji její jméno. „To si budu pamatovat, vždyť se jmenuje jako...,“ řeknu si.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
3.5.2023 17:08
Lído, nad tím nemusíš smutnit, to má většina z nás. Už jsem o tom také psal. Nejdůležitější je, se ráno nezapomenout probudit. Ostatní je už podružné.
Naděžda Špásová
3.5.2023 16:48
Tak to jsem moc ráda, že v tom nelítám sama. Křížovky luštím denně a když někomu něco vyprávím a nemůžu si vzpomenout na nějaké slovo, tak bych se nejraději neviděla.
Eva Klímová
3.5.2023 15:49
Musím se smát , jako bych to psala já . Hlavně že si pomatujeme ty "důležité věci" .Lepší už to nebude , ale slunce nám svítí , jaro za dveřmi , pohoda :)
Jitka Caklová
3.5.2023 15:05
Když jsme u té paměti, tak by bylo docela zajímavé poznání, kolik lidí s maturitou, či s VŠ diplomem by dnes obstálo v závěrečné zkoušce z oboru, který vystudovali.
Věra Ježková
3.5.2023 14:42
Pěkné. Máme to tak asi všichni. Protože mozek zbytečné a dlouho nepoužívané informace vypouští, aby se nezahltil.
Jitka Caklová
3.5.2023 13:05
Nyní se mi vybavila dnešní Otázka dne (3.5.2023). K čemu by mi byla zvídavost, či zvědavost když vím, že to jak mávnutím kouzelného proutku opět z hlavy zmizí. Pamatuji si písničky, které zpívala maminka, básničky z první třídy, ........ Jediné co si nepamatuji je popis kostry holuba, za který jsem dostala pětku a musela se dodatečně naučit, jako když bičem mrská a vše, co jsem v životě nepotřebovala. Zato si dobře pamatuji násobilku, trojčlenku, stejně jako jaké i/y, nebo mě/mně se píše. Z tohoto důvodu je pro mě U3V naprosto zbytečná. To ale neznamená, že pro jiného je přínosem. Je to každého věc.
Taťana Veselá
3.5.2023 12:11
Určitě je to tím množstvím informací ;-) Odháním od sebe tvrzení, když někdo říká, že bude hůř, protože když to přijmu za své, tak bude...
Jana Jurečková
3.5.2023 10:51
Taky se mi stane, že zapomínám, ale těch informací je prostě moc. Ty důležité věci si píšu na stůl do obýváku už řadu let.
Marie Faldynová
3.5.2023 10:46
Bydlím v malém městě, kde se všichni znají - kromě mne. Přistěhovala jsem se ve 30 letech s naší rodinou, manžel si lidi pamatuje a já vůbec, což je na malém městě docela pohroma. Pamatuju si lidi z našeho paneláku, lidi se kterými jsem chodila do práce a pár dalších. Asi nejsem sama :-)
Hana Šimková
3.5.2023 10:02
Mám to hodně stejné, ale vím, že nejsem jediná . S kamarádkou po telefonu se hovor hodně protáhne a potom se ještě dlouho snažím si na něco vzpomenout. Naskočí mi to až už to nepotřebuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA