Úvodní foto archiv autorů, ilustrace v textu Pixabay.com
O pohodě
7. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
7.5.2023 17:01
U nás je hospoda Pohoda a je tam pokaždé pohoda. Dobře jste to napsali.
Jan Zelenka
7.5.2023 15:26
Milé dámy, moc děkuji za vaše příznivé ohlasy. Přinášejí mi skutečně pohodu a chuť psát dál.
Zdenka Soukupová
7.5.2023 15:12
Musím opisovat od ostatních: pohoda je číst si vaše články. A to nejen o pohodě. :-)
Anna Potůčková
7.5.2023 12:58
Hezký a pohodový článek o pohodě. V tuto chvíli jsem také v pohodě u kávičky. Po vypití dobalím kufr do Srbska, kde doufám bude spoustu pohody a družné zábavy.
Jana Kollinová
7.5.2023 12:36
Je pohoda číst opět vaše společně zpracované téma. Těším se na pokračování. :-)
Eva Mužíková
7.5.2023 09:06
Jednu z chvilek mé pohody prožívám právě nyní. Sedím v křesle a ten můj malý papoušek mi sedí na rameni a něco se mi snaží " vyprávět". Je to takový mrňousek, ale přesto je ho plný byt a já jsem mu za ty jeho občasné " lumpárny" vděčná.
Těším se na vaší společnou tvorbu.
Jana Jurečková
7.5.2023 08:31
Já nemám ráda deštivé počasí a chození po doktorech. Všechen klid a pohoda je pryč. Ale zítra přijede Honzík a Zdenka s malou Barunkou. Určitě půjdeme někam ven do přírody. Našli jsme toto vzácné přátelství, i přesto, že rodina jsme jen hodně vzdálená. Díky za článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA