O pohodě
Úvodní foto archiv autorů, ilustrace v textu Pixabay.com

O pohodě

7. 5. 2023
fejeton Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.2 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Ano, pohoda je u mne zastavení v čase. A má mnoho podob. Učím se vychutnat si ji i o samotě.
Libor Farský
Prima. Moc vám fandím
Hana Řezáčová
Pohodové čtení ... Pohoda je mé oblíbené slovo a hlavně stav ... Pohoda pro mne je, když se nic zvláštního neděje a je vše jak má být - snažím se pohodu vnímat z každé chvilky, která je "normální" - normální den, jedno jestli třeba lije, ale jsme zdraví, můžeme dělat běžné věci, třeba i to uklízení :-), pak si dát kafe a přemýšlet co podnikneme zítra ... - Těším se na pokračování ...
František Matoušek
Je to pohoda Vaše články číst.
Jan Zelenka
Nějaká témata máme vybraná, takže uvidíme. Mám rozpracovanou novou knihu, je z čeho vybírat. jsme s Věrkou moc rádi za váš zájem. Děkujeme!
Libuše Křapová
Sláva, "obývák" je zpět! A důležité je, že s Pohodou :-)
Dana Puchalská
Věrko a Honzo. To byla opravdu dlouhá pauza. Pište dál. A těším se na pokračování.
Soňa Prachfeldová
To je pohoda, zase si přečíst váš dvoudílný článek, který má vtip i úvahu. Někdy se mi stane, když sedím za volantem a hraje pěkná hudba a svítí slunce a já jedu a jedu úplně sama, zmocní se mě velká pohoda až euforie a raduji se ze života. Budu se těšit na vaše další společné povídání.
Jarmila Komberec Jakubcová
Pěkné pohodové povídání o "pohodě". Také mám ráda pohodu, kterou si užívám s kocourkem Piškotem. A také se těším na další vyprávění. Je to takové potěšení na duši.
Věra Ježková
Také vám děkuji za vaše hezké ohlasy a těším se na naše pokračování. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%