Děčínský zámek. Všechny fotografie: Taťana Veselá
Výlet do Drážďan se jaksi zvrtnul...
9. 5. 2023Je pěkně, tak jsem se rozhodla zajet autem do Děčína a vyrazit pěšky po cyklostezce do Německa. Cyklostezku znám, už jsme po ní s mužem párkrát jeli a měla jsem za to, že si zopakuji výlet, jen namísto kola si vezmu hole. Jak já se mýlila…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
5.6.2023 09:58
Děkuji, jj, manžel si se mnou užije. Říká mi: "Když sis na křižovatce naprosto jistá, že máš jít doprava, vem to prosím tě doleva!!" :-DD
Zdeněk Hart
4.6.2023 22:07
Omylem jsem zmáčkl jednu hvězdičku, chtěl jsem zmačknout 5 hvězdiček. Omlouvám se.
Zdeněk Hart
4.6.2023 22:02
Hezky jste popsala tu trasu, ale jak jste popsala reakci manžela na Vaše toulání, to si ho dovedu úplně představit. To jste popsala perfektně. Je to marný, je to marný je to marný. Díky za velice vtipný závěr.
Margita Melegova
11.5.2023 21:28
V Decine jsem byla jako mala, moc si z te navstevy nepamatuji i proto dekuji za foto prochazku, cestou do Prahy by jste urcite objevila dalsi krasne namety na foceni.
Soňa Prachfeldová
10.5.2023 09:13
Pěkné toulání, Děčín je moc krásné město a zámek s růžovou zahradou je nádherný, dali ho do pořádku po té spouští co v něm byli ubytování vojáci. Já také nemám tu správnou orientaci když řeknu nalevo, myslím tím napravo a naopak. Důležité je že všechny cesty nás dovedou ve zdraví k domovu.
Taťana Veselá
10.5.2023 06:21
Krásné ráno a pěkný den, děkuji vám všem za milé komentáře :) s mužem jsme naprosté protipóly, co se týče mapy. Kdyby mě neměl, tak se ani nezasměje ;-) Též přeji všem pohodové výletničení a spoustu sluníčka na obloze a v duši ❤
Marie Faldynová
9.5.2023 20:48
Krásná procházka a krásný článek! Taky se špatně orientuju, ale v Čechách se člověk alespoň doptá. V sibiřské tajze by mě dřív něco sežralo.
Lenka Kočandrlová
9.5.2023 14:06
Milé bloudění a krásné poznávání. Když jde člověk sám,aspoň ho v rozjímání nikdo nevyrušuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA