Fejeton přímo jarní
FOTO: archiv autorů a Pixabay

Fejeton přímo jarní

13. 5. 2023

Jaro obvykle přichází už v březnu. Pokud na to ovšem nezapomene, jako tento rok. Přichází opatrně, připravené bojovat o své místo v kalendáři se zbytky mrazivé zimy. Občas se trochu opozdí, ale jen trochu, aby pak udeřilo, o to větší silou, a vynahradilo lidem trápení s kabáty, červenými nosy a mrazivými slovy.

fejeton
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5.1 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi pěkné a čtivé. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
Máj lásky čas, v každém vyvolává emoce v různých oblastech. To jaro prostě dělá divy s flórou i faunou.
Anna Potůčková
Hezky napsané, jaro mám nejraději. A to proto že všechno kvete, krásně se vše v přírodě zelená a není vedro. Kuličky jsem nikdy sice necvrnkala, za to jsem v dětství hodně skákala přes švihadla a hrál s dětmi z ulice na vybíjenou. Bydlela jsem na vesnici a hráli jsme si na silnici, po které projelo za celý den velmi málo vozidel.
Jana Šenbergerová
Je hezké, že jste se zase sešli, i když se při pohledu na jaro trochu rozcházíte. My máme co číst a o čem přemýšlet.
Alena Tollarová
Kuličky jsem sice nikdy necvrnkala, ale vždycky na jaro toužebně čekám a vyhlížím všechny jeho barvy a vůně.
Irena Mertová
Hezky napsané :-) . Na jaro se vždy moc těším. Souhlasím i s posledním Věřiným odstavcem. :-)
Jan Zelenka
Náš rozdílný pohled na jaro ještě ale neznamená, že si s Věrkou nedáme příště zase sklenku vína na náměstí u Anděla. Všem vám děkuji za vaše komentáře.
Alena Švancarová
Napsali jste to oba dva pěkně.Také jsme hráli kuličky,vždycky někdo zvolal - zahrajem si kulky....a už se dělal důlek.
Martina Růžičková
Váš dvojí pohled na jaro mě pobavil. Mám radost, že jste se opět pustili do společného psaní. :-)
Jitka Hašková
Díky za pokračování.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%