Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Baštit jako uhlobaron
14. 5. 2023Luděk sbírá kuchařky. Má jich už spoustu, uvolnil si na ně dva regály v kuchyňském koutě garsonky. Místa tam má dost, protože veškeré jeho kuchařské instrumentárium tvoří hrnec s poklicí, jeden kastrůlek, jedna pánev, prkýnko, struhadlo, nůž, měchačka, cedník a univerzální otvírač na konzervy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Soukupová
15.5.2023 13:03
No jo, fantazii se meze nekladou. Luděk to vymyslel originálně. Tomáši, a už vás na nějakou podobnou hostinu pozval?
Marcela Pivcová
14.5.2023 21:51
Díky za další úsměvný příspěvek do i-. Dovedu si představit nejen muže, ale i ženy, které mají sbírku různých kuchařek z domova i ciziny, podle kterých stejně nevaří. Já k nim totiž také patřím. Místo surovin z receptu vyberu něco z ledničky, přidám něco ze zásob trvanlivých potravin, koření a trochu fantazie - a nakonec z toho téměř vždy jídlo vyjde. Až dojde výběr z ledničky, zkusím si, třeba při zbytku točeňáku, představit "uherský" - originál.
Marie Faldynová
14.5.2023 08:35
A teď si představte tu hrůzu, kdyby to měl někdo obráceně: dal by si výběrovou šunku a vnímal by nazelenalý gothaj!
Taťana Veselá
14.5.2023 07:17
Že mě to už dřív nenapadlo! A já, puťka domácí, furt vyvářím, a přitom je to tak jednoduchý. Jdu najít zahrabaný kuchařky po šuplíkách, dnes bude při obědě veselo :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA