Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Ne vždy se splní
17. 5. 2023Ano, ne vždy se splní, někdy jsme rádi, někdy ne. Jsou to sny, máme je určitě všichni, jsou to sny, které se nám zdají, když spíme. Nevím jak vy, ale já jsem ráda, že to, co se mi občas zdá, se nesplní. Myslím, že nejsem sama.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
17.5.2023 15:51
Větruši znám jen z fotografií a přiznám se, že zrovna toto místo je mým snem jej spatřit na vlastní oči. Dík za opravdu moc hezké fotografie, to je silná pozvánka!
Jarmila Komberec Jakubcová
17.5.2023 14:32
Naďo Větruši znám jen z románů V.Párala. Titulní fotka je super.
Věra Ježková
17.5.2023 14:10
Naďo, na Větruši jsme byli s Jendou. Ráda jsem si zavzpomínala. Dřevěný pan Humboldt se mi líbí. :-)
Alena Tollarová
17.5.2023 13:37
Na Větruši jsme několikrát byli s vnoučaty v zrcadlovém bludišti a vždycky jsme se hodně nasmáli. Přes Humboldtovu vyhlídku jsem šla taky několikrát k Vaňovským vodopádům, ale tenkrát tam lavička ještě byla dočista obyčejná. Tahle je bytelná a určitě nějaký ten pátek vydrží :)
Jan Zelenka
17.5.2023 12:40
Ústí znám moc dobře, vždyť je jen kousek od Litoměřic. Dobré vzpomínky mám hlavně na ústeckou nemocnici, kde mi před lety spravili páteř. Větruše je moc pěkné místo. Byl jsem tam mockrát. Ale Humboldtovu vyhlídku neznám. Někdy příště. Pěkné fotky, Naďo.
Zuzana Pivcová
17.5.2023 12:28
Moc se mi procházka líbila a jsem zase o některé informace chytřejší. Bratry Humboldty mám spojené jen s univerzitou v Berlíně na Unter den Linden.
Jana Kollinová
17.5.2023 11:26
Naďo, opět zajímavé téma a hezké fotografie. Ústí je jiné než bylo před 60 lety, kdy jsem zde studovala. Kéž by se mi splnil SEN a mohla se vrátit zpět v čase. Děkuji za navození nádherných nostalgických vzpomínek. :-)
Helena Votíková
17.5.2023 11:12
Hezký výlet a výhled. Na vyhlídce jsme byli, myslím že pan Humboldt si zrovinka někam odběhl bádat, nějak si ho nepamatuji.
Alena Vávrová
17.5.2023 11:11
Také jsem zatím Větruši viděla jen z dálky, nejčastěji z nástupiště ústeckého nádraží. Ale věřím, že se tam někdy podívám lanovkou, dokonce to mám slíbeno. Pěkný výlet, Naďo ♥ .
Eva Mužíková
17.5.2023 11:10
No vida, další výlet a dokonce nový partner. Já se už do toho Ústí musím vydat, přestože fotky máš skvělé, na vlastní oči to bude jiný zážitek. Hlavně mne láká Milada.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA