Ilustrační foto: Pixabay
Vycházka Srbsko - Beroun
20. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
5.6.2023 12:36
Pěkná procházka a zajímavě psaný článek. Jsem ráda, že jsme letos s dalšími účastníky srazu v Srbsku mohli podnikat výšlapy po uvedených (i dalších) místech. Energie, kterou zde člověk při chůzi vydá, se mnohonásobně vrátí a nakopne člověka k dalším podobným radostem. (Vaše fotky nejsou vidět ani v galerii. Je potřeba, abyste kliknul na název příslušné galerie a vybral nabídku „zveřejnit", teprve pak ji uvidí i ostatní zájemci. To lze udělat i dodatečně, ale u publikovaného článku již fotky asi viditelné nebudou).
Soňa Prachfeldová
22.5.2023 07:26
Moc krásná část naší země. Také jsem část díky našemu srazu viděla a pořád jsem plná dojmů z krásy vod a skal a historie.
Zdeněk Hart
21.5.2023 17:04
Dobrý den, jelikož jsem tu poprvé tak jsem fotografie umístil do galerie. Poprvé je pokaždé poprvé. Snad to příště nepopletu
Díky za pochopení. Ahoj Zdeněk
Naděžda Špásová
21.5.2023 16:09
Určitě to bylo pěkné, škoda, že to není s fotografiemi, tak třeba příště.
Blanka Lazarová
21.5.2023 09:02
Moc pěkně popsané radostné pocity z vycházky. A o tom to je. Dík. :-)
Hana Rypáčková
21.5.2023 07:34
Taky se nám tam líbilo. Hned mne zarazila ta fotka s vyprahlým ostrůvkem.... Ilustrační, aha.
Vladislava Dejmková
21.5.2023 06:53
Loni jsem tuto trasu prošla také, je to kouzelné místo. Ale mohl byste nás občas pozvat i na néjakou procházku na Benešovsku. I tam je krásně. A přidat pár fotek, třeba z mobilu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA