Fotografie: Věra Ježková a Jan Zelenka
Oči
23. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
23.5.2023 12:58
I když jiní. dobře jste se doplnili. Vždyť život je také mozaika. Oběma děkuji. Věrko, mám také unavené oči, což o mnohém vypovídá.
Daniela Řeřichová
23.5.2023 12:49
Pěkný text. Nejvíce mě dojímají důvěřivé oči malých dětí a pak oči starých lidí, v nichž vnímám moudrost a ztišení.
Naděžda Špásová
23.5.2023 11:29
Hezky jste to napsali. Ano oči jsou jeden z nejdůležitějších orgánů, hned po srdci. Mám s nimi trochu trápení, tak to vím. Přeji vám oběma, aby jste se do těch svých navzájem koukali ještě hodně dlouho. Jo a musím připsat ještě oči Britney.
Jana Vargová
23.5.2023 11:15
Krásné čtení i nápad na článek pro dvojici. Je vidět, že vy oba nemáte oči sněhem zaváté. :)
Vladislava Dejmková
23.5.2023 09:56
Také ráda a snad taktně pozoruji oči lidí. Ale někdy mě překvapí i mé vlastní...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA