Fotografie: Věra Ježková a Jan Zelenka
Oči
23. 5. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
26.5.2023 07:12
Moc hezké, dnes se na sebe usměju do zrcadla a hlouběji se podívám do očí svých spolupracovníků. Snad mě nikam nepošlou.
Jan Zelenka
24.5.2023 20:29
Konečně mám zpět počítač a mohu tedy všem poděkovat za moc pěkné ohlasy. Určitě nekončíme.
Anna Potůčková
24.5.2023 20:09
Moc hezké úvahy o jednom z nejdůležitějších smyslů. Musí to být nepříjemné nic nevidět a vidět jen tmu. Vždyt při každém setkání se člověk tomu druhému dívá do očí a ty mnohdy opravdu řeknou více než vyslovená slova. Krásně se doplnujete Věrko a Jendo.
Blanka Lazarová
24.5.2023 09:59
Z očí se dá vyčíst mnohé. Ne každý to však umí. Nemám ráda, když někdo uhýbá očima. Pěkné zamyšlení. A jak píšete : Oko do duše okno. :-)
Věra Ježková
24.5.2023 07:50
Děkuji vám za hezké komentáře a hodnocení. Ivanko, bingo! Na kašparovu krávu jsem nepomyslela. :-)
Dana Puchalská
23.5.2023 16:26
Moc pěkná úvaha a super dvojčlánek. Ano, pohled do očí vypoví někdy více než bychom chtěli.
Jana Jurečková
23.5.2023 13:53
Člověk může sledovat okolí i velice nenápadně, pokud si nasadí sluneční brýle nebo multifokální.Měla jsem je. Jakmile zasvitne slunce, zabarví se do hněda. Díky za hezké zamyšlení.
Zdenka Soukupová
23.5.2023 13:46
Věrko, Honzo, krásné pokoukání, vlastně počtení . To rčení - Oko, do duše okno - u vás platí. Máte krásné duše.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA