Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Parťák pro Robinsona Crusoe
28. 5. 2023Uvažovali jste někdy o tom, koho byste si s sebou vzali na pustý ostrov? Anebo třeba na mnohaletou expedici na nějakou vzdálenou planetu. Myslím, že tahle otázka párkrát za život bleskne hlavou každému. My jsme o tom včera debatovali nad dvoudeckami lahodného Cabernetu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
29.5.2023 07:23
Opět se i když s jednodenním skluzem královsky bavím. Děkuju. :-D :-D
Jana Šenbergerová
28.5.2023 12:06
Tak to si musím dobře promyslet. U mě spíš hrozí únos do vesmíru, než cokoliv jiného z jmenovaného. To ostatní mohu vyloučit. Letadlem nelétám, po moři plout také nehodlám a do pozemské vesmírné
lodě by mě nikdo nedostal, ani kdybych k tomu měla všechny předpoklady. S mimozemšťany už jsem "letěla" mockrát. S těmi se nebojím, ti už to umí.
Jana Vargová
28.5.2023 10:03
Pane Poláku, nedělní ráno bez Vašeho fejetonu je jako kdyby se Slunce někde zaseklo. Díky moc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA