Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Stačí si najít místo
30. 5. 2023Věřte nevěřte, ale opravdu je to tak. Je sobota dopoledne, venku je krásně a já cítím, že dnes odpoledne nebude zahrada, ale výlet. No jo výlet, ale kam?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
30.5.2023 14:23
Naďo, objevili jste vskutku nádherné místo a krásně jsi nám ho zdokumentovala, za což ti patří dík.
Eva Mužíková
30.5.2023 14:10
Tak to je balzám pro oči i duši. Zase jeden krásný kout, věřím že jste byli nadšeni.
Soňa Prachfeldová
30.5.2023 13:36
Naděnko prošla jsem se s tebou v duchu tvého článku a fotek a musím říct že ti věřím, že to byla super procházka a balzám na všechny bolístky.
Jan Zelenka
30.5.2023 10:10
V téhle krajině se turista rozhodně nudit nebude. Jako v pohádce. Naďo, díky za krásnou přehlídku.
Anna Potůčková
30.5.2023 08:31
Jako u Tebe vždy tak i dnes moc hezká fotoreportáž. Krásné místo na kterém by se mě také moc líbilo.
Alena Tollarová
30.5.2023 08:21
To Ti věřím, že sis připadala jako v pohádce. U této přehrady jsme byli na podzim, když byly stromy barevné a zrcadlily se ve vodě úplně neskutečně. Myslím, že do vody v koupališti bych asi nevlezla, bude pěkně studená i v létě. A jít pěšky zezdola od Labe by se mi taky nechtělo, je to pořádný krpál. Ještě že máme auta :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA