Všechny fotografie: Anna Čípová
Azalky a rododendrony
2. 6. 2023V parcích a na zahrádkách obdivujeme krásu azalek a rododendronů pro množství květů a jejich barevnost. Azalka i rododendron patří do rodu Rhododendron. Víte, jaký je rozdíl mezi těmito rostlinami?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
5.6.2023 07:16
Aničko, zachytila jsi krásu nesmírnou svým foťákem. Také obdivuji azalky a rododendrony, jejich nádherné barvy.
Jarmila Komberec Jakubcová
2.6.2023 21:27
Moc krásné fotky. Vždy jsem také považovala azalky a rododendrony za jeden druh. Měla jsem je letos možnost vidět ve Fr.Lázních v parcích. A byla to nádhera. Dík Aničko.
Martina Růžičková
2.6.2023 21:03
Nádherné fotky!!!!!!! Moc děkuji za krásnou podívanou i za poučení. Azalky s rododendrony jsem si vždycky pletla. :-) Přeji hezké dny a plno radosti z toulek přírodou a fotografování jejích krás.
Zdeněk Hart
2.6.2023 20:59
To už nejsou "fotky", ale umělecké fotografie. Asi máte trochu jiný foťák?! Fotoaparát je 40% a Vaše vnímání záběru dalších 60%. Skvělé!!!
Helena Přibilová
2.6.2023 20:10
Loni v květnu jsme se během pobytu na severní Moravě s manželem zastavili v zámeckém parku Lešná, kde jsme obdivovali nádherné květy azalek a rododendronů. Tuto barevnou podívanou jsem si nyní připomněla díky Vašim krásným fotografiím.
Marie Měchurová
2.6.2023 19:12
Aničko, opět moc hezké fotky. Jsem ráda, že takovou krásu můžu mít i doma, škoda, že už odkvétají. Přivezla jsem si azalky i rododendrony z Polska a u nás pod lesem se jim daří.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA