Ilustrační foto: Pixabay
Tak to bych chtěla
15. 6. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Taťana Veselá
16.6.2023 09:13
Haničko, to je krásné. Mně se básnička moc líbí, je hodně působivá a cítím z ní vaše chtění a touhu po životě ❤
Miloslava Richterová
15.6.2023 20:45
Prima básnička to vynahradí. S tím prasátkem myslím, hlavně aby nemělo život krátký :-)
Hana Šimková
15.6.2023 19:33
Paní Miloslavo, jestli tam mám nějaké chyby tak se omlouvám. Holt jsem chodila do školy už dávno.
Miloslava Richterová
15.6.2023 19:03
Paní Hano, díky, básnička se mi moc líbí, má švih, vtip i tu kočičí nadsázku. Snad prominete mi jen tu akurátnost, napsala bych z toho, 2. pád, a jinak bych dala pozor na to prasátko, ale to berte jako vtip. Díky moc za Vaše básničky :-)
Marie Pudichová
15.6.2023 15:26
Člověk nesmí být skromný, po přečtení moje požadavky rapidně stouply *****
Anna Potůčková
15.6.2023 15:11
Na 100% se některé Tvé přání Hanko splní. Tím jsem si zcela jistá. Nemusí pršet, stačí když kape......
Zuzana Pivcová
15.6.2023 13:12
Hani, některá přání se vyplní nečekaně a znenadání, na vyplnění jiných musíme sami hodně zapracovat. Ale vždy je něco, čím a s čím žijeme, můžeme se cítit mladě, i když se nevracíme do mládí. Každý tak, jak chce.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA