Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Jsme hrdinové televizních obrazovek
25. 6. 2023Koukám na vědomostní soutěž v telce a mám rozpolcené pocity. Paní Jarka, pokladní prodejny Smíšené zboží v Dolní Čížové u Bruntálu, právě ztratila body, protože nevěděla, že Pilořitka velká patří do řádu blanokřídlých. Chudák Jaruška, taková sympaťačka a shoří na takovéhle základní neznalosti.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindřich Berka
27.6.2023 12:41
Paní Končandrlová , právě v kde domov můj se mi dařilo. Dlouho jsem vedl a nakonec mě dohnal 45:45. Pat. Nakonec rozstřel. Já to zmáčkl později... Ostudu jsem neudělal. On toužil po penězích. Já po tom vyhrát... Jindra
Lenka Kočandrlová
26.6.2023 13:19
Trochu je mi někdy líto těch,co hrají AZ kvíz - konečně vyhrají a pak si z pokladny vyndají 1500 Kč. To mi přijde dost divné,že nedostanou konkrétní částku jako třeba u Kde domov můj. Na lov se nedívám, jen jednou,nějak mne to nebralo. když si poměřuji své znalosti se soutěžícími v Kde....,tak většinou vím skoro všechno,kromě sportu,ten mne nezajímá.Ale někam se hlásit a jet tam ,tak to ne. No a závidět někomu,to neznám.
Jindřich Berka
26.6.2023 07:26
Závist je sviňa. Nemám ji rád. Sám jsem se celkem úspěšně účastnil několika soutěží v televizi. Je to pane Poláku show. jde o sledovatelnost, reklamu a peníze. Jako ve výměnách manželů. Dají tam blbého i chytrého. Zaráží mě vědec, který se tam přihlásí a nemá všeobecné vlastnosti. Je úzce zaměřen na daný obor, který zná a potom má ostudu. Já soutěžím nikoliv pro peníze, ale proto, že jsem soutěživý. V soutěži "Na lovu" jsem prošel castingem byl přijat. Vybral jsem si termín, ale nekonalo se. Měl jsem tam příběh, jak jsem na vojně střílel raketami v Kazachstánu do solných jezer. Bohužel to bylo v lednu a v únoru 2022 ty samé rakety posílali Rusové na Ukrajinu. Měl jsem smůlu, ale těch 40 tisíc nahraji pokaždé a myslím si, že do 2.kola bych se dostal. Už mě nechtějí. Nehodím se jim do byznysu. Jindra
František Matoušek
25.6.2023 15:09
Hezky napsaný fejeton. Je vidět, že autor má televizní soutěže t.zv, nakoukané.
Krejcar Stanislav
25.6.2023 09:29
Vzpomente si na postavu řidiče komunálního vozidla Pražských komunikací a jeho krasojízdu v Deset stupnů ke zlaté ?? Nebo Jardu Štercla v Šesti ranách do klobouku !! Jak se to liší od dnešních vzdělanců 21.století z rodu politologů a funkcionářů politických stran v AZ kvíz ??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA