FEJETON: Jsme hrdinové televizních obrazovek
Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60

FEJETON: Jsme hrdinové televizních obrazovek

25. 6. 2023

Koukám na vědomostní soutěž v telce a mám rozpolcené pocity. Paní Jarka, pokladní prodejny Smíšené zboží v Dolní Čížové u Bruntálu, právě ztratila body, protože nevěděla, že Pilořitka velká patří do řádu blanokřídlých. Chudák Jaruška, taková sympaťačka a shoří na takovéhle základní neznalosti.

Fejetony Tomáše Poláka
Hodnocení:
(5.2 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Mila Vrab
Dokonale jste popsal mne pri skedovani souteznich poradu !! ; )
Jindřich Berka
Paní Končandrlová , právě v kde domov můj se mi dařilo. Dlouho jsem vedl a nakonec mě dohnal 45:45. Pat. Nakonec rozstřel. Já to zmáčkl později... Ostudu jsem neudělal. On toužil po penězích. Já po tom vyhrát... Jindra
Antonín Nebuželský
Příjemné, vtipné...
Taťana Veselá
Bystrej pašák... :-D
Lenka Kočandrlová
Trochu je mi někdy líto těch,co hrají AZ kvíz - konečně vyhrají a pak si z pokladny vyndají 1500 Kč. To mi přijde dost divné,že nedostanou konkrétní částku jako třeba u Kde domov můj. Na lov se nedívám, jen jednou,nějak mne to nebralo. když si poměřuji své znalosti se soutěžícími v Kde....,tak většinou vím skoro všechno,kromě sportu,ten mne nezajímá.Ale někam se hlásit a jet tam ,tak to ne. No a závidět někomu,to neznám.
Jindřich Berka
Závist je sviňa. Nemám ji rád. Sám jsem se celkem úspěšně účastnil několika soutěží v televizi. Je to pane Poláku show. jde o sledovatelnost, reklamu a peníze. Jako ve výměnách manželů. Dají tam blbého i chytrého. Zaráží mě vědec, který se tam přihlásí a nemá všeobecné vlastnosti. Je úzce zaměřen na daný obor, který zná a potom má ostudu. Já soutěžím nikoliv pro peníze, ale proto, že jsem soutěživý. V soutěži "Na lovu" jsem prošel castingem byl přijat. Vybral jsem si termín, ale nekonalo se. Měl jsem tam příběh, jak jsem na vojně střílel raketami v Kazachstánu do solných jezer. Bohužel to bylo v lednu a v únoru 2022 ty samé rakety posílali Rusové na Ukrajinu. Měl jsem smůlu, ale těch 40 tisíc nahraji pokaždé a myslím si, že do 2.kola bych se dostal. Už mě nechtějí. Nehodím se jim do byznysu. Jindra
Jan Zelenka
Přímo skvělé, pane Poláku!
František Matoušek
Hezky napsaný fejeton. Je vidět, že autor má televizní soutěže t.zv, nakoukané.
Krejcar Stanislav
Vzpomente si na postavu řidiče komunálního vozidla Pražských komunikací a jeho krasojízdu v Deset stupnů ke zlaté ?? Nebo Jardu Štercla v Šesti ranách do klobouku !! Jak se to liší od dnešních vzdělanců 21.století z rodu politologů a funkcionářů politických stran v AZ kvíz ??
Jana Kollinová
Další skvělý nedělní fejeton.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%