Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Co vařit o prázdninách pro vnoučata?
6. 7. 2023Když vařím pro svá dvě vnoučata (6 a 8 let), vařím samozřejmě trochu jinak. Vyhýbám se především těžkým, smaženým, ostrým a kořeněným jídlům. Trochu se přizpůsobím tomu, na co jsou vnoučata zvyklá z domu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.7.2023 06:46
Vlaďko, jak čtu tvoje články, s jakou láskou popisuješ vaření, hned si říkám, že se polepším v nadšení pro vaření. Je to zážitek číst o takových dobrotach, tvoji stravníci se mají.
Helenka Vambleki
7.7.2023 03:09
Radost pohledět a určitě zážitek na talíři! Taky zapojujeme vnoučata do vaření. Naše milují pizzu, děláme ji doma a každý si na ni dá, co mu chutná a pak sledují za sklem, jak se jim pochoutka peče
Blanka Lazarová
6.7.2023 22:45
Vlaďko, jsi prima babička. Určitě by mi u tebe chutnalo. Obdivuji tvoje kuchařské umění a občas mrknu i na tvou stránku. Díky. :-)
Daniela Řeřichová
6.7.2023 22:00
Vlaďko, jako vždy bezchybné. Společné vaření je zážitek pro obě strany. My, babičky, víme. Bulgur a mleté maso vařím často, ovocné knedlíky jen tvaroh, polohrubá mouka, rozehřáté máslo. Přeji prima prázdniny s těmi nejmilejšími a nejvděčnějšími. :-)
Marcela Pivcová
6.7.2023 21:30
Občas sháním inspiraci pro vaření nějakého jídla, abych příliš často neopakovala svá klasická a ověřená. Myslím, že tentokrát vyzkouším tu sekanou a bulgur - ten jsem snad ještě nikdy ani neochutnala.
Margita Melegova
6.7.2023 20:40
Palacinky, to je napad uz jsem je dlouho nedelala, ostatni recepty varim a pecu s malymi zmenami. Se sekanou mam jeden zazitek, servirovala jsem navsteve a oni si porad spitali a nejedli tak jsem se zeptala, nevedeli o te horcici navrchu a mysleli ze se tam tak vysrazela stava z masa, dopadlo to super zustali prazdne talire.
Alena Švancarová
6.7.2023 19:53
Moc hezky vypadající jídla.Správně děláte,že zapojujete vnoučata a společně vaříte,povídáte si.To se dětem určitě líbí.A o to víc jim jídlo chutná.
Jana Šenbergerová
6.7.2023 19:39
Jídla vhodná nejen pro děti. I já bych si u vás pochutnala. Díky za inspiraci, ta se vždycky může hodit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA