Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Moje seniorské radosti: Šepot větru v korunách stromů
10. 7. 2023Často si říkám, kdybych bydlela ve městě, tak bych si ten život jinak vychutnala. Procházky po památkách, kulturní akce, obchůdky, kafíčko a dortíček v kavárně s kamarádkou, no prostě samé radosti, které i zralou seniorku dokážou potěšit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
10.7.2023 16:39
Eleno, úžasné fotoúlovky a i článek se mi moc líbí. Ano, ve všem máš pravdu. Čím je člověk starší, touží po větším klidu a pohodě. Mám štěstí, že mohu prchnout na půl roku pryč z města, ale zase se na zimu ráda vracím do Prahy. Mám tam větší pohodlí a možnosti.
Jana Šenbergerová
10.7.2023 15:01
Elen, ty ses zcela evidentně minula povoláním. Nesvědčí o tom jen tvé famózní zachycení přírody obrazem i slovem, ale také reakce těch, kterým jsou určeny. O to větším požehnáním je pro mě život sice v paneláku, ale v těsném objetí s přírodou. Docela si tu vystačím se třemi cukrárnami a občasným představením mikulovických i jiných divadelních ochotníků. Ať ti tělo i elán dobře slouží. A to nejen k tvému prospěchu.
Vladislava Dejmková
10.7.2023 13:38
Eleni, jsem ráda, že jsi své krásné fotoúlovky doplnila nékolika řádky textu. Jako človék žijící ve městě ti tu přírodu kolem a mimoŕádnou schopnost vnímat její krásu tak trochu závidím. A dékuji, že to dokážeš sdílet i s ostatními.
Zuzana Pivcová
10.7.2023 11:49
Nádhera. Nevím, jak bych to nejlépe vyjádřila. Nechci, aby to znělo nějak nadneseně, ale takhle nějak vypadá naplnění života. Díky.
Libuše Heulerová
10.7.2023 11:29
Eleno, ze článku vyzařuje láska k přírodě....díky za něj a krásné fotky...
Martina Růžičková
10.7.2023 11:17
Poeticky popsané a nádherně zachycené kouzelné chvíle v probouzející se přírodě.
Daniela Řeřichová
10.7.2023 11:12
Eleno, asi vše již bylo řečeno/napsáno níže. Děkuji za citlivé vyznání lásky k přírodě doprovázené tvými poetickými fotografiemi. Myslím, že jen tobě se zjevují zvířata, která mnozí smrtelníci nevidí. Já jsem sice pražská, ale odmalička jsem měla možnost pobývat na venkově, takže žiji v určité harmonii. Přeji ti mnoho nezapomenutelných setkání se zázraky přírody.
Jana Vargová
10.7.2023 10:31
Ve své podstatě nejsem závistivý člověk. Do doby, kdy si přečtu Vaše povídání a prohlédnu si Vaše skvělé fotky. Žít s lesem a divukrásnou přírodou za zády je pro našince v paneláku a stále ještě i v kanceláři opravdu velký sen. Tak alespoň díky Vaším příspěvkům jsme i my městští zaměstnaní tvorové přírodě blíže. Díky moc.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA