FOTO: Zuzana Zajícová
Moje druhá divná svatba
22. 7. 2023Život není špacírování po rozkvetlé louce. Život je složitý a většinou si ho komplikujeme my sami.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
20.9.2023 23:30
Rozhodně držím palce čemukoliv, pro co se rozhodnete. Vdávat se nemusíte. A pod jednou střechou také nemusíte zůstávat. Je to moje dobrá, nabytá zkušenost. mm
Ludmila Černá
25.7.2023 20:12
Pokud někoho ovládá alkohol, žít se s ním nedá. I když není úplný alkoholik.
Soňa Prachfeldová
24.7.2023 07:18
Říká vše, do třetice všeho dobrého, kdo ví... Ale ke šťastnému životu člověk nepotřebuje manželství. Jenže lásky, ty umí zašmodrchat život.
Naděžda Špásová
23.7.2023 14:54
Udělala jste dobře, alkoholik v rodině je peklo na zemi. Žila jsem v rodině alkoholika a ke konci i násilníka přes dvacet let. Byl to můj otec, nepřeji to nikomu. Pracovala jsem několik let na Barrandově a tam jsem si vybrala i svého manžela. Já byla kostymérka on asistent režie. Jsme spolu dodnes. Přeji vám hodně štěstí.
Miloslava Richterová
22.7.2023 20:28
Děkuji za Váš článek, moc hezky napsaný, a přeji hodně štěstí..
Jana Jurečková
22.7.2023 13:45
Přeji Vám tu svobodu. My jsme žili s tchánem alkoholikem. Natrápil se nás dost a nasliboval hory, doly. Nedalo se mu věřit. Já ho naštěstí brala jako nešťastného člověka, nemocného. Bylo mi ho prostě líto....
Anna Potůčková
22.7.2023 13:23
Napínavě napsané a já dodám že odříkaného chleba největší krajíc. Pokud na tento krajíc někdy dojde, tak at Vám chutná co nejlépe.
Taťana Veselá
22.7.2023 12:31
Co na to říct... život. Zaplaťpánbu jste odvahu nakonec sebrala a rozvedla se. Ne každý to dokáže! A ještě si dovolím dodat: nikdy neříkej nikdy ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA