Moje druhá divná svatba
FOTO: Zuzana Zajícová

Moje druhá divná svatba

22. 7. 2023

Život není špacírování po rozkvetlé louce. Život je složitý a většinou si ho komplikujeme my sami.

Letní soutěž 2023 svatba
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
Rozhodně držím palce čemukoliv, pro co se rozhodnete. Vdávat se nemusíte. A pod jednou střechou také nemusíte zůstávat. Je to moje dobrá, nabytá zkušenost. mm
Ludmila Černá
Pokud někoho ovládá alkohol, žít se s ním nedá. I když není úplný alkoholik.
Soňa Prachfeldová
Říká vše, do třetice všeho dobrého, kdo ví... Ale ke šťastnému životu člověk nepotřebuje manželství. Jenže lásky, ty umí zašmodrchat život.
Naděžda Špásová
Udělala jste dobře, alkoholik v rodině je peklo na zemi. Žila jsem v rodině alkoholika a ke konci i násilníka přes dvacet let. Byl to můj otec, nepřeji to nikomu. Pracovala jsem několik let na Barrandově a tam jsem si vybrala i svého manžela. Já byla kostymérka on asistent režie. Jsme spolu dodnes. Přeji vám hodně štěstí.
Miloslava Richterová
Děkuji za Váš článek, moc hezky napsaný, a přeji hodně štěstí..
Zuzana Pivcová
Znala jsem to částečně a osud to vyřešil za mě.
Hana Šimková
Jako by se opakoval skoro osud o kterém jsem psala já.
Jana Jurečková
Přeji Vám tu svobodu. My jsme žili s tchánem alkoholikem. Natrápil se nás dost a nasliboval hory, doly. Nedalo se mu věřit. Já ho naštěstí brala jako nešťastného člověka, nemocného. Bylo mi ho prostě líto....
Anna Potůčková
Napínavě napsané a já dodám že odříkaného chleba největší krajíc. Pokud na tento krajíc někdy dojde, tak at Vám chutná co nejlépe.
Taťana Veselá
Co na to říct... život. Zaplaťpánbu jste odvahu nakonec sebrala a rozvedla se. Ne každý to dokáže! A ještě si dovolím dodat: nikdy neříkej nikdy ;-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%