Svatba s příchutí burčáku
FOTO: archiv Ilony Ondráčkové

Svatba s příchutí burčáku

21. 7. 2023

“Ano!” Vyslovila jsem rázně a nahlas to důležité slovo. Ale neuvědomila jsem si, že jsem právě skočila oddávajícímu úředníkovi do řeči. Ten pouze zvedl oči od čteného svatebního proslovu v černých kožených deskách a chápavě se na mě pousmál a pokračoval ve čtení. 

Letní soutěž 2023 svatba vzpomínky
Hodnocení:
(4.8 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Magdalena Klosová
To je moc pěkný svatební příběh.mm
Naděžda Špásová
Tak to dopadlo jak mělo a to dobře. Asi by mě to taky naštvalo, jak se znám. Konec dobrý všechno dobré. Já jsem svůj snubák nosila dlouho, teď je uložen, protože mi otékají prsty.
Elena Valeriánová
Tak to dopadlo, jak nejlíp mohlo. A znovu nalezený prstýnek Vám přinesl určitě štěstí. Hezký příběh. Můj muž nechal snubní prstýnek v práci na umývárně na okně, kam si ho odložil. Já na něj čekala u jeho rodičů a to byl úlek, když jsem zjistila, že prstýnek nemá. Pelášil zpátky a naštěstí tam na něj prstýnek čekal. potom ho už do práce nechtěl nosit.
Ilona Ondráčková
Děkuji všem za krásné reakce a komentáře. Bohužel zde nelze odpovídat jednotlivě. ???přeji vám krásné léto?
Soňa Prachfeldová
Svatby, to jsou nervy i veselí, hlavně když ten manželský život klape dobře a ve zdraví.
Miloslava Richterová
Pěkný příběh, díky :-)
Helenka Vambleki
Ztráty a nálezy :-)
Jan Zelenka
Pěkně napsaný příběh.
Taťana Veselá
Spořádaný manžel ;-) hezky napsané! Můj manžel si dal sice vědomě prstýnek hned po obřadu do kapsy, avšak do dneška jsem ho nenašla. Prstýnek myslím :-D
Marie Měchurová
Hlavně, že všechno dobře dopadlo. Můj manžel ztratil snubní prstýnek za tři roky po svatbě. To jsou ti chlapi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%