Řekla jsem NE
FOTO: Z archivu Hany Píchové

Řekla jsem NE

23. 7. 2023
Letní soutěž 2023 svatba vzpomínky
Hodnocení:
(5.1 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Pavelková
4.12.1981, kdy Vy jste se vdávala, jsem se já seznámila se svým manželem, to bylo sněhu! Je to pro mě také významné datum, brali jsme se v roce 1983 a jsme stále spolu....
Ludmila Černá
Milá vzpomínka. Myslím, že na každé svatbě se něco stane, většinou nemilého. Třeba já jsem ohřívala na poslední chvíli před odjezdem párky a vyhrnula jsem si rukávy. Nikdo mě na to neupozornil. Takže na svatebních fotografiích působím dojmem, že jsem si odskočila od plotny. Vdávala jsem se v zimě a šaty měly dlouhé rukávy. Letos to bude 35 let. Byla to druhá svatba.
Elena Valeriánová
Pěkná milá vzpomínka, dopadlo to dobře a já Vám přeji, aby jste to spolu táhli ještě spoustu dobrých let.
Soňa Prachfeldová
Milé vzpomínání.
Taťana Veselá
Hezká příhoda :-) a gratuluji k výběru, ještě, že jste si nevzala Boháče, bůhví jak by to dopadlo :D
Marie Faldynová
To člověk nevymyslí, hned je na co vzpomínat!
Zuzana Pivcová
Myslím, že přítomní si víc všimli toho Ne než chybného jména, proto nastal zmatek. Vidím, že jste to zvládli dobře, a to i ve všech následujících letech až dodnes.
Naděžda Špásová
Dobře napsané, hlavně, že tam bylo to ANO. Já jsem se vdávala v listopadu, tenkrát trochu pršelo a trochu sněžilo. Počasí nic moc, letos to bude 46 let. Jano, vám oběma přeji ještě spoustu krásných let.
Zdenka Soukupová
Nikdy bych nevěřila, že se něco podobného může stát. Hanko, vyřešila jste to správně. Přeju vše nejlepší do dalších společných let.
Miloslava Richterová
Pěkná vzpomínka, díky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%