FOTO: Z archivu Hany Píchové
Řekla jsem NE
23. 7. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Pavelková
5.9.2023 11:15
4.12.1981, kdy Vy jste se vdávala, jsem se já seznámila se svým manželem, to bylo sněhu! Je to pro mě také významné datum, brali jsme se v roce 1983 a jsme stále spolu....
Ludmila Černá
25.7.2023 20:04
Milá vzpomínka. Myslím, že na každé svatbě se něco stane, většinou nemilého. Třeba já jsem ohřívala na poslední chvíli před odjezdem párky a vyhrnula jsem si rukávy. Nikdo mě na to neupozornil. Takže na svatebních fotografiích působím dojmem, že jsem si odskočila od plotny. Vdávala jsem se v zimě a šaty měly dlouhé rukávy. Letos to bude 35 let. Byla to druhá svatba.
Elena Valeriánová
24.7.2023 12:46
Pěkná milá vzpomínka, dopadlo to dobře a já Vám přeji, aby jste to spolu táhli ještě spoustu dobrých let.
Taťana Veselá
23.7.2023 17:56
Hezká příhoda :-) a gratuluji k výběru, ještě, že jste si nevzala Boháče, bůhví jak by to dopadlo :D
Zuzana Pivcová
23.7.2023 16:17
Myslím, že přítomní si víc všimli toho Ne než chybného jména, proto nastal zmatek. Vidím, že jste to zvládli dobře, a to i ve všech následujících letech až dodnes.
Naděžda Špásová
23.7.2023 14:19
Dobře napsané, hlavně, že tam bylo to ANO. Já jsem se vdávala v listopadu, tenkrát trochu pršelo a trochu sněžilo. Počasí nic moc, letos to bude 46 let. Jano, vám oběma přeji ještě spoustu krásných let.
Zdenka Soukupová
23.7.2023 12:58
Nikdy bych nevěřila, že se něco podobného může stát. Hanko, vyřešila jste to správně. Přeju vše nejlepší do dalších společných let.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA