Ilustrační foto: Pexels, obrázky v článku: V. Dejmková
Digitální abeceda - Platby virtuální platební kartou
24. 7. 2023Plastovou platební kartu jistě všichni znáte a pravděpodobně i používáte. Procento plateb, které probíhají prostřednictvím platební karty, se stále a trvale zvyšuje. I v naší zemi. Není divu. Z hlediska zákazníka je to pohodlnější, rychlejší a bezpečnější, než placení hotovými penězi.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
29.7.2023 15:35
Nepochybně přínosný článek. Jen mě trochu děsí, jak snadno se virtuálně utrácí, když nevidíte, jak peněz ubývá. Zatím občas platím plastovou kartou, nebaví mě vláčet s sebou chytrý mobil.
Jana Šenbergerová
29.7.2023 15:35
Nepochybně přínosný článek. Jen mě trochu děsí, jak snadno se virtuálně utrácí, když nevidíte, jak peněz ubývá. Zatím občas platím plastovou kartou, nebaví mě vláčet s sebou chytrý mobil.
Antonín Nebuželský
25.7.2023 13:11
Díky, takových informací není nikdy dost.
Já sám používám v ramci George.
Bedřich Zlamal
25.7.2023 12:59
Autor článku zapomněl na jednu podstatnou a pro nás starší důležitou věc. MT musí podporovat NFC. A ne všechny to umí, hlavně ty starší.
Petr Adámek
25.7.2023 11:08
Mně přijde jednodušší vyndat z peněženky "nic nevážící" platební kartu, než lovit odněkud v obchodě mobil. Jiné je to samozřejmě s chytrými hodinkami
Blanka Lazarová
24.7.2023 23:31
Vlaďko, díky za podrobné info. Myslím, že se každý může rozhodnout sám. Všechno má své výhody a nevÿhody. Třeba já jsem nechtěla do mobilu banku ani otisk prstu a pobyt v nemocnici mě k tomu více méně donutil. Myslím, že tu virtuální kartu tam za chvíli budu mít taky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA