Digitální abeceda - Platby virtuální platební kartou
Ilustrační foto: Pexels, obrázky v článku: V. Dejmková

Digitální abeceda - Platby virtuální platební kartou

24. 7. 2023

Plastovou platební kartu jistě všichni znáte a pravděpodobně i používáte. Procento plateb, které probíhají prostřednictvím platební karty, se stále a trvale zvyšuje. I v naší zemi. Není divu. Z hlediska zákazníka je to pohodlnější, rychlejší a bezpečnější, než placení hotovými penězi.

Digitální abeceda internet peníze
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Nepochybně přínosný článek. Jen mě trochu děsí, jak snadno se virtuálně utrácí, když nevidíte, jak peněz ubývá. Zatím občas platím plastovou kartou, nebaví mě vláčet s sebou chytrý mobil.
Jana Šenbergerová
Nepochybně přínosný článek. Jen mě trochu děsí, jak snadno se virtuálně utrácí, když nevidíte, jak peněz ubývá. Zatím občas platím plastovou kartou, nebaví mě vláčet s sebou chytrý mobil.
Soňa Prachfeldová
Vlaďko, jsi šikovná snad ve všem.
Dana Puchalská
Vlad'ko. Perfektní článek jsi stvořila.
Martina Růžičková
Super vysvětleno. Díky :-)
Antonín Nebuželský
Díky, takových informací není nikdy dost. Já sám používám v ramci George.
Bedřich Zlamal
Autor článku zapomněl na jednu podstatnou a pro nás starší důležitou věc. MT musí podporovat NFC. A ne všechny to umí, hlavně ty starší.
Petr Adámek
Mně přijde jednodušší vyndat z peněženky "nic nevážící" platební kartu, než lovit odněkud v obchodě mobil. Jiné je to samozřejmě s chytrými hodinkami
Libuše Heulerová
Vlaďko, díky za vyčerpávající vysvětlení!!!!
Blanka Lazarová
Vlaďko, díky za podrobné info. Myslím, že se každý může rozhodnout sám. Všechno má své výhody a nevÿhody. Třeba já jsem nechtěla do mobilu banku ani otisk prstu a pobyt v nemocnici mě k tomu více méně donutil. Myslím, že tu virtuální kartu tam za chvíli budu mít taky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%