Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Moje seniorské radosti
1. 8. 2023Život bez radosti si neumím představit. I ve chvílích, kdy bývá člověku hodně těžko, ho může nějaká ta drobná radost pohladit a podpořit. Různí lidé se radují z nejrůznějších důvodů, ale jak napovídá nadpis článku, i s přibývajícími lety se může vějíř lidských radostí měnit.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Švejnohová
1.8.2023 12:47
Vlaďko, moc vám to přeju! A zároveň i tiše závidím... Je to přímo ukázkově prožitý prázdninový týden prarodičů s vnoučátky, téměř v retro stylu, což je můj sen, který se mi nikdy nesplní...
Blanka Lazarová
1.8.2023 12:43
Vlaďko, tak ať se vám vydaří i ten další týden. Je to vždy radost trávit čas s vnoučaty. Tak užívejte "co to de". :-) :-) :-)
Jan Zelenka
1.8.2023 11:41
Každému kontakty s vnoučaty a pravnoučaty závidím. Moc mi to chybí. Vnučka s dvěma kluky nemá o kontakt se mnou zájem.
Marie Měchurová
1.8.2023 11:27
Vlaďko, přeji ještě hodně prožitých chvil a zážitků s vnoučaty. Až vyrostou, budou s láskou vzpomínat. Moc hezký článek.
Taťana Veselá
1.8.2023 11:04
Vlaďko, krásně prožitý čas s vnoučaty ❤ Líbí se mi, že jim vyprávíte i o prababičce a navštěvují místo jejího odpočinku. Zjišťuji, že je spousta věcí, na které se už nemám koho zeptat. Krásná vnoučata a čertíci jim koukají z očí, hlavně zdraví!! Užívejte si jich i muže :)
Alena Velková
1.8.2023 10:16
Krásný týden. Užívejte, než se nedějete, zaťuká puberta a vše se změní :-) Vidím to na nejstarší vnučce...je s námi sice ráda, ale už chce být víc se svými kamarády, takže letos sice hlídám jako vždy šest týdnů v kuse, ale převážně jen menší děti. Jsme teprve v půlce, ale chvílema mám dojem, že už mám dost :-))
Soňa Prachfeldová
1.8.2023 10:07
Vlaďko, myslím, že vaše vnoučátka k vám budou pořád ráda jezdit i když vyrostou. A člověk chce využít ty milé chvíle, když jsou ještě menší, čas nezastavíme a děti tak rychle rostou.
Daniela Řeřichová
1.8.2023 09:32
Vlaďko, píšeš mi z duše. Vztah s vnoučaty patří k těm nejláskyplnějším a nejpevnějším. Užívej si Jakuba a Adélku, jak nejvíc to jde.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA