Všechny fotografie: Hana Práglová
Mé seniorské radosti
5. 8. 2023Nikdy bych si nemyslela, že se ve svém seniorském věku dožiju něčeho, co mě nesmírně dojme. A co mi udělá obrovskou radost. Přesto tomu tak je. A toto je začátek mé zvláštní příhody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.8.2023 13:21
Hanko, moc hezky jsi to napsala. Ano, je moc dobře, když se nezapomíná.
Marie Novotná
5.8.2023 11:14
Slzy v očích nechybí ani mně. Je dobře,že se nezapomíná na hrdiny. Díky za članek.
Blanka Lazarová
5.8.2023 10:08
Je dobře, že se tyto události připomínají. Sdílím s vaší rodinou radost a hrdost. I já měla slzy v očích při čtení tohoto článku . Děkuji, že jste se s námi o tuto radost podělila.
Soňa Prachfeldová
5.8.2023 09:26
Takoví lidé mají mít pamětní desku,. A úctu , kterou si zaslouží. Aby se nezapomínalo, že nic není samozřejmé.
Marie Seitlová
5.8.2023 08:15
Hani, děkuji, že jsi nám i té záslužné události napsala článek. Na takové hrdiny by se nemělo zapomínat a je krásné, že se deska odhalila. Je to pocta pro vaši rodinu a vím, že Standa má velkou radost.
Taťana Veselá
5.8.2023 08:12
Hanko, mam slzy v ocich. Dekuji za clanek a tu obrovskou radost cele vasi rodine ze srdce preji ♥️
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA