Všechny fotografie: Hana Práglová
Mé seniorské radosti
5. 8. 2023Nikdy bych si nemyslela, že se ve svém seniorském věku dožiju něčeho, co mě nesmírně dojme. A co mi udělá obrovskou radost. Přesto tomu tak je. A toto je začátek mé zvláštní příhody.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
5.8.2023 19:36
Jsem dojatá a slzím, že něčeho tak pěkného a chvályhodného se Práglovi dočkali. Tchán si ocenění zaslouží, určitě to neměl lehké po únorovém převratu 1948, kdy byli tito hrdinové propuštění z armády, postihovány rodiny a např. děti nepřijímány ke studiu. Mnoho letců západního odboje bylo vyslýcháno za špionáž, odsouzeno a ve vězení byli mučeni.
Marie Grabiecová
5.8.2023 19:00
Hanko,děkuji za článek,který mě potěšil i rozesmutnil,že teprve teď po tolika letech se někdo zajímá o hrdiny naší vlasti.Jsem ráda,že mezi ně patří i tatínek tvého manžela.Můžete být na něho hrdí....Děkuji za článek.
Alena Vávrová
5.8.2023 17:47
Hani, dík za článek, i mne to velmi dojalo a moc a moc to celé vaší rodině přeji. Pozdravuj Staníka.
Marie Měchurová
5.8.2023 16:42
Hani, jsem ráda, že jsou mezi námi lidé, kteří se podílejí na tom aby se na takové hrdiny nezapomínalo. Mám radost z Tvé radosti.
Anna Potůčková
5.8.2023 16:22
Hani moc hezký článek a díky za něj. Je třeba připomínat dalším generacím, že bojovali za naši vlast tito hrdinové !
Elena Valeriánová
5.8.2023 16:14
Hanko, to je dobře, že jste se toho dočkali, jste právem na něj hrdi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA