Ilustrační foto: Pixabay
Svatba a co dál a hlavně jak vydržet
6. 8. 2023Před časem mě potkala jedna známá a povídala mi, že se její syn žení a já, když jsem tak dlouho ženatej a zkušenej ženáč, že bych mohl tomu klukovi, respektive jim oběma, napsat nějaká pravidla do manželství, aby se prý nerozvedli tak, jako kdysi ona.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
5.9.2023 10:00
Pane Zdeňku, máte svatou pravdu. nemáte to s námi /ženami/ lehké a je málo takových mužů, kteří tu svou aspoň trochu prokouknou. Ale ostatně MY ženy to s vámi muži také lehké nemáme. Ale všichni se musíme snažit... mm
Soňa Prachfeldová
7.8.2023 15:59
Je to moc pěkně sepsáno, když je snaha z obou stran, tak může soužití trvat až do smrti.
Zuzana Pivcová
6.8.2023 19:54
Myslím, že Vy nepatříte k těm, kteří káží vodu a pijí víno. Napsal jste to moc hezky a vnímavě a věřím, že si se ženou dobře rozumíte.
Zdeněk Hart
6.8.2023 14:54
Zdenko (paní Soukupová), sepsané to bylo za odpoledne, ale podklady a materiál jsem studoval víc než padesát let. Děkuji za hezké odpovědi.
Anna Potůčková
6.8.2023 14:28
Bezva článek a co se týká nákupu, tak manželovi na lísteček to píši já. A pokaždé mu říkám že co není, nebo zapomene i s lístečkem koupit, případně v prodejně nenajde dokoupím si já sama. Není to u nás žádná tragédie, když se něco koupit zapomene.
Zdenka Soukupová
6.8.2023 13:06
Zdeňku, trochu (asi) indiskrétní otázka: jak dlouho Vám trvalo, než jste popisované body zvládl? Jinak moc hezky sepsané...
Marie Měchurová
6.8.2023 10:01
Chlap v manželství musí hlavně předvídat a číst manželčiny myšlenky. Dobře jste to vystihl.
Jana Stašková
6.8.2023 09:58
O manželském souznění jsem tady na íčku napsala VZPOMÍNKU na rodiče. Protloukali se se svými starostmi ruku v ruce, bez hádek a výčitek, ale vždy našli řešení ikdyž rozhodování nebylo zrovna lehké. Jeden citát mi utkvěl v paměti " Jak se syn chová ke své matce, tak se jednou bude chovat ke své ženě". Stejně tak bych se vyjádřila o dcerách. Myslím,že právě to je základ pro trvalé manželství,to co si přinášíme z rodiny. Kde není úcta a porozumění, tam pšenka nepokvete.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA