Pohled od Bílé stráně. FOTO: Jan Zelenka
Domov
23. 8. 2023Nejdříve se musím vydýchat a nabrat kyslík, kterého se mi nějak po tom výstupu nedostává. Pod námi je město.V dálce na obzoru je vidět charakteristická silueta Hazmburku, o kousek dál vpravo vykukují za svahem Radobýlu komíny lovosické Lovochemie.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.10.2023 20:14
Jendo, hezky jsem se s tebou prošla tvým milovaným krajem. Moc hezký článek s vloženými fotkami, líbí se mi.
Lenka Kočandrlová
27.8.2023 17:12
Každý má ten svůj (kraj) za jediný a nejkrásnější. Já byla jednou v Litoměřicích na Zahradě Čech, jen v tom areálu,tak město neznám. Okolí jsem viděla aspoň z busu, je to něco jiného,než máme my tady ve Slavkovském lese.
Helena Přibilová
27.8.2023 11:04
Moc krásné vyznání rodnému kraji, které doplňují nádherné fotografie.
Alena Velková
24.8.2023 15:00
Nádherné fotky, milý článek...tento kraj si prostě musí zamilovat každý.
Zdenka Jírová
24.8.2023 00:48
V tomto kraji jsem doma a moc se líbí. Vždy, když se vracím, vítá mě České středohoří a je to ta nejkrásnější silueta, kterou znám.
Marie Měchurová
23.8.2023 22:18
Letos jsme měli možnost tento kouzelný kraj poznat na vlastní oči. Hezké vyznání...
Hana Nováková
23.8.2023 20:48
Krásný kraj dle fotek a vy jste ho, jak je vám vlastní, svými slovy pozvedl k výšinám
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA