Fotografie: Věra Ježková
Klíče
26. 8. 2023Taková obyčejná věc. Většinou je asi bereme jako samozřejmost. A přitom jsou tak důležité. To si nejspíš uvědomíme, až když nám způsobí horkou chvilku. Když je nemůžeme najít, nebo dokonce ztratíme, v zámku se zaseknou nebo zlomí...
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Braunová
29.8.2023 21:15
To by bylo téma na OTÁZKU DNE a šlo by o to,jestli klíče od bytu mají sousedi nebo ne.KLíče večer strčím do zámku,ale povytahnu je.Kupuji si kabelky,aby měly kapsičku samostatně na klíče a pokud je tam nenajdu tak zmatkuji.Bojím se ztratit klíče a náhradní mám u dcery.
Jana Kollinová
29.8.2023 12:02
Škoda, že nejdou do komentářů vkládat fotografie. Dnes ležel u nás na schodech svazek klíčů i s vyplněnou jmenovkou (nikoho bydlícího u nás), bylo to něco jako názorná ukázka toho, o čem, Věro, píšeš ve svém zajímavém článku. Jinak ztráty klíčů, peněženky s doklady a kreditními kartami jsou mými opakovanými nočními můrami, jakoby mi Morfeus nechtěl dopřát příliš často pohodové sny.
Zdenka Soukupová
28.8.2023 14:24
Klíče, ach jooo... Stalo se mi před několika lety o vánočních svátcích, že jsem se zamkla doma, klíč se zlomil v zámku a půl ho v něm zůstalo. Takže i náhradní klíč mi k ničemu nebyl. Hrozný pocit! Naštěstí u nás funguje jakási "klíčová pohotovost" a velmi ochotný pán přijel asi za dvě hodiny a namontoval nový zámek. To byla úleva....
Irena Mertová
28.8.2023 13:03
Hezké. Když odcházím z bytu, v hlavě mám klasické "KMB" (klíče mobil brýle). :-)
Miloslava Richterová
27.8.2023 20:29
Jistě znáte.. připomenout si před odchodem K+M+B (klíče, mobil, brýle). Taky mě napadlo spojení ,,klíč k srdci".
Soňa Prachfeldová
27.8.2023 18:56
Ztratit klíče, může být někdy drama. Na jaře t.r. byl bratr se švagrovou autem, Jana vyndavala z kapsy klíče od bytu, jenže ouha do téže kapsy dala klíčky od auta. Vypadly na zem, před domem a auto zmizelo. Nabourané, zničené se našlo někde za městem. Takže opilci zfetovaní byli chyceni, ten jeden co řídil, musel zaplatit škodu, vlastně splácí a kurátor na to dohlíží, jinak by šel do vězení. POZOR NA KLÍČE!
Martina Růžičková
27.8.2023 13:40
Věro, moc hezky jsi o klíčích napsala. Z jejich ztráty mám hrůzu od dětství. Rodiče mi barvitě vylíčili, jak by nás v takovém případě určitě vykradli. Vždycky jsem se ale bála více toho, co by mi asi řekli moji spolubydlící, než vlastního řešení situace. Jednou mi klíče proklouzly dírou v podšívce kabelky do mezi prostoru. Než jsem je objevila, byl to pořádný nervák!
Květa Řičánková
27.8.2023 11:01
Bez klíče bych byt z venku nezavřela ani nezabouchla, zevnitř klíč do zámku nedám je tam něco jako pojistka, tím lze také zamknout.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA