Ilustrační foto: Pixabay
Škaredé slovo
10. 9. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
11.9.2023 01:07
Moje starší dcera kdysi, když se hrály filmy o Vinetuovi a Old Shatterhandovi, přišla ze školky a hihňala se, že slyšela legrační básničku. Nejdříve ji nechtěla říct, ale nakonec to řekla :" Old Šetrhend za chatou má Rybanu nahatou." Moc jsme se pobavili, i když jsem jí musela zakázat říkat to mezi dětmi ve školce.
Zuzana Pivcová
10.9.2023 15:03
Děti mají různá slova dobře odposlouchaná. někdy je pak použijí záměrně, i když vědí, že jsou "sprostá", jindy je však berou spontánně, bez jakýchkoliv špatných úmyslů. Asi jako od známých papoušek žako, co se naučil, to nabízí.
Zdenka Soukupová
10.9.2023 13:27
Aleno, to je pravda. Vnoučata se učí fakt rychle. Když byly vnučce asi tři roky, tak jsem jí hlídala. Vařila jsem oběd, ona si hrála v kuchyni na koberečku u okna s panenkou a cosi jí zpívala. Mě něco upadlo z linky. Zvedla jsem to, ono to upadlo znovu A ještě jednou do třetice. To už jsem se neudržela a polohlasně zaklela: do pr... A vnučka o které jsem si myslela, že mě nevnímá, najednou začala panence zpívat : do pedeeeleee, do pedeelee.. No, měla jsem pěkné nervy, aby to nezpívala až přijdou rodiče z práce.
Alena Velková
10.9.2023 10:06
Super... Naše vnoučata se "škaredá" slova učí rychle a velmi jasně a zřetelně je artikulují, pokud možno na místech, kde je co nejvíc lidí :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA