11. září - dopis tchýni mého syna, který nikdy neodešlu
FOTO: Dana Straková

11. září - dopis tchýni mého syna, který nikdy neodešlu

14. 9. 2023
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Straková
Milý Jindro, děkuji za váš komentář. Já většinou nepíšu takové smutné věci, spíš si dělám legraci ze sebe a naší rodiny, protože je mi jasné, že každého spíš pobaví to, že někdo je ještě větší pitomec, než on sám. Ale občas se potřebuju ze svých smutků a bolístek vypsat a to potom dopadne takhle. Ale vážně mě za chvíli mrzelo, že jsem ťukla na zveřejnění. Ovšem ani jsem se nenadála a bylo schváleno a pak už se s tím nic moc dělat nedalo. Leda zavolat do redakce, ale to by bylo zase jenom další rozmazávání něčeho...
Jindřich Berka
Každý podle mě má určitě možnost svůj osud ovlivnit. Také možná byla chyba i na vašem synovi. To, když je člověk dvakrát rozvedený něco znamená. Aspoň to, že si špatně vybírá. K nespravedlnostem se musí postavit. Problémy řešit. Důležité je to hned na začátku. Utnout to, když nevidím budoucnost. nenechat se trápit. Každý to má ve svých rukách!!! Určitě nějaká žena by se k němu hodila, s kterou by byl šťastný. Maminka to za něho nevyřeší. Jindra

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%