Jan Zelenka (79): Své pocity, radosti i chmury vkládám do knih
Jan Zelenka. FOTO: Poskytnuto z osobního archivu J. Zelenky

Jan Zelenka (79): Své pocity, radosti i chmury vkládám do knih

13. 9. 2023

Vystřídal celou řadu profesí, pak se ženou začal podnikat. Před čtyřmi lety ovdověl, od té doby žije sám se svou fenkou Britney. Jeho největším koníčkem je psaní. Na kontě má 18 titulů - román, knihy fejetonů a glos, cestopisy.

rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 39 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Moc hezký a hodně zajímavý rozhovor. Honzovi Z. přeji spoustu dalších knih, spoustu zdraví a životního optimismu!
Jitka Hašková
Moc zajímavý rozhovor. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Děkuji za srdečný a velmi upřímný rozhovor. Když jste se tu, Jendo, před několika lety na portálu objevil, přiznávám, že jsem si trochu myslela, že budete takový dost nespokojený. Hodně jsem si na Vás zvykla a všechny Vaše příspěvky oceňuji a mám je ráda.
Irena Mertová
S chutí jsem si přečetla zajímavý rozhovor :-) .
Alena Vávrová
Velmi zajímavý rozhovor, děkuji, Honzové! Nemohla jsem si nevšimnout, že jsme dělali (a udělali) přijímačky na karlovarskou ek. školu cest. ruchu - se shodným výsledkem ;-) .
Zdenka Soukupová
Děkuji oběma Honzům za krásný a zajímavý rozhovor. ☼
Jan Zelenka
Děvčata, děkuji vám za vaše příspěvky a podporu. Není to už jednoduché. Oba s Britney zápasíme se zdravím, já navíc občas se zarputilými múzami. Ale pořád žijeme a máme z toho radost. Další kniha je zhruba v polovině, ale nikam nespěchám.
Alena Tollarová
Honzo, přeji Ti do dalších let hodně zdraví a at Ti to pořád píše :)
Vladislava Dejmková
Zajímavý rozhovor. Přeji hodně zdraví, optimismu a chuti do života.
Jarmila Komberec Jakubcová
Rozhovor s panem Zelenkou se mi moc líbil. Přeji Vám pane Zelenko hodně tvůrčí inspirace, zdraví a to i Britney.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%