Všechny fotografie: Eva Mužíková
Úklady přírody
30. 9. 2023Tak to jsme okolo čtrnácté hodiny odpolední opravdu netušily, jaké zážitky nás v příštích hodinách čekají.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
30.9.2023 10:20
Palec nahoru Evino,obdivuji Tě,vždy jsem byla zdatná tusistka,dneska si nevěřím,na dlouhé trasy a výšlapy se nepouštím.Alespon máte zážitky a popsané ve verších nemají chybu.
Naděžda Špásová
30.9.2023 09:44
Tak to jste měly výlet jak se patří. Tam to moc neznám, myslím, že jsem jednou byla ve Stráži pod Ralskem, ale to už je hodně dávno. Je vidět, že už umíš ovládat tvůj chytrý mobil. Fotky jsou z toho moc hezké. Hlavně, že jste si to všechny čtyři užily a nic se vám nestalo.
Jana Kollinová
30.9.2023 09:33
Evo, máš můj obdiv. Dokonalá veršovaná reportáž s fotodokumentací. Jste s Dorinkou i oběma společnicemi skvělé a máte můj obdiv. Když jsem mohla chodit, byla jsem líná, teď se mohu jen kochat a to také s chutí dělám a všem fandím.
Alena Tollarová
30.9.2023 08:20
Evo, Ty jsi nezdolná turistka, smekám klobouk! Kolem Ralska jsme asi před 14 dny jeli a tak jsem na ten kopec koukala a říkala jsem si, že bych ho asi nedala. Ale s Tebou určitě ano! Výšlap popsaný ve verších nemá chybu :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA