Na hřbitově
Ilustrační foto: Pixabay

Na hřbitově

5. 10. 2023
povídka
Autor: Zdeněk Hart
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Mám sice zpoždění, ale to nic nemění na tom, že mi spadl kámen ze srdce hned dvakrát. Poprvé, když se ukázalo, že jde o "vašeho" vnuka a podruhé, že není váš. Drama se vším všudy. Zajímavé počtení.
Zuzana Pivcová
Ano, děkuji Vám, že jste mi odpověděl.
Margita Melegova
Chudak kluk, rodice mu dali do vinku spatne geny, i kdyz je to vymysleny pribeh jsou i ty skutecne, rika se ze jablko nepada daleko od stromu.
Zuzana Zajícová
Moc pěkně napsané, i když při čtení běhá mráz po zádech
Ludmila Černá
Jsem moc ráda, že je to vymyšlené. Pokračování, tedy kdyby nedorazili policisté, jde domyslet několika způsoby, ale pro starého pána asi nic moc. I když ... Díky za napínavé čtení.
Zdeněk Hart
Vážená paní Zuzano Pivcová, moje příběhy jsou vždy vymyšlené, ale vždy mě inspiruje nějaký děj, který „běží“ kolem mě. Noviny, zprávy, film, v autobuse, ve vlaku, vyprávění, v nemocnici. Vždy poslouchám, přemýšlím, zda bych to mohl nějak po svém napsat. Např. Uprchlík – migranti, Evička – bezohlední motorkáři, Na hřbitově – agresivní děti, vnoučata, Kamila – autobus a tak dále. Čtu o 1. svět válce. Uvidíme, zda se mi něco podaří. Vám všem děkuji za ohlasy a hlavně že vás to překvapilo nebo jste to četli s napětím. Děkuji.
Jana Kollinová
Napínavé čtení od začátku do konce.
Lenka Beláňová
Až mě mrazí, ale velmi pěkný článek. Bohužel i takové příběhy píše život a to pak musí být hrozné smířit se s realitou.
Jana Jurečková
Příběh mě zklamal. Já čekala, že chlapec skončí u dědy doma. V pohodě a klidu.
Dana Puchalská
Horrorový příběh. Ale dobře se četl.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%