Ilustrační foto: Pixabay
Vězeň č. 4
11. 10. 2023Píši o sobě. V jaké situaci se právě nacházím. Na nohejbale a při dopadu na stojnou nohu se ozvalo rupnutí. Všichni na kurtu to slyšeli. Je to zvuk praskající suché větve. Na druhý den noha šup do sádry a další týden operace a znovu sádra. Tentokrát na 6 týdnů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Renata Suková
17.1.2024 20:22
S tou rovnováhou-motáním- od uší-jsem to měla- až jsem spadla ze štaflí do růží.Narazila jsem na báječného neurologa, okamžitě diagnostikoval a okamžitě mi pomohl určitým cvikem. Kdybyste potřebovali, napište sukovarenata@seznam.cz
Soňa Prachfeldová
13.10.2023 07:33
Dobré hojení přeji. Ano, je lepší, nebýt sám a máte pravdu, na tom se musí pracovat a to oba.
Jana Kraydlová
12.10.2023 13:19
Tak ten můj mě dneska vytočil,ale teď ho půjdu pohladit a radši dvakrát.Moc díky za příspěvek.
Jan Zelenka
12.10.2023 11:28
Jindro, já i žena jsme byli velmi aktivní do vysokého věku, i přes moji pokročilou artrózu a nevyléčitelnou rakovinu mé ženy. Jezdili jsme po Středomoří a lezli po Alpách. Holt, stáří je blbé a osmdesátka je na krku. Užívej si života pokud to jen půjde a na plné pecky. To ti ze srdce přeji. Honza
Jindřich Berka
12.10.2023 11:11
Děkuji Jendo. Vím, jestli se dožiji Tvého věku, tak budu chodit jen na procházky a denně doma 5 minut cvičit. Já se vždy snažím být připravený i na bolesti, co mě čekají. Jindra
Jan Zelenka
12.10.2023 10:42
Své fyzické aktivity jsem už dávno omezil. Člověk by měl respektovat své limity. Kdo by se o mne staral, když žiji sám. Jindro, buďte rád, že jste stále ve dvou. Noha se dříve, či později zahojí a život bude opět pěkný.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA