Vězeň č. 4
Ilustrační foto: Pixabay

Vězeň č. 4

11. 10. 2023

Píši o sobě. V jaké situaci se právě nacházím. Na nohejbale a při dopadu na stojnou nohu se ozvalo rupnutí. Všichni na kurtu to slyšeli. Je to zvuk praskající suché větve. Na druhý den noha šup do sádry a další týden operace a znovu sádra. Tentokrát na 6 týdnů.

aktivní senioři stárnutí zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Renata Suková
S tou rovnováhou-motáním- od uší-jsem to měla- až jsem spadla ze štaflí do růží.Narazila jsem na báječného neurologa, okamžitě diagnostikoval a okamžitě mi pomohl určitým cvikem. Kdybyste potřebovali, napište sukovarenata@seznam.cz
Soňa Prachfeldová
Dobré hojení přeji. Ano, je lepší, nebýt sám a máte pravdu, na tom se musí pracovat a to oba.
Jana Šenbergerová
Každá "vazba" jednou skončí. Ať vám rychle uteče.
Jana Kraydlová
Tak ten můj mě dneska vytočil,ale teď ho půjdu pohladit a radši dvakrát.Moc díky za příspěvek.
Jiří Dostal
:-) ...když se neuvěřitelné stane skutkem... :-)
Jan Zelenka
Jindro, já i žena jsme byli velmi aktivní do vysokého věku, i přes moji pokročilou artrózu a nevyléčitelnou rakovinu mé ženy. Jezdili jsme po Středomoří a lezli po Alpách. Holt, stáří je blbé a osmdesátka je na krku. Užívej si života pokud to jen půjde a na plné pecky. To ti ze srdce přeji. Honza
Jindřich Berka
Děkuji Jendo. Vím, jestli se dožiji Tvého věku, tak budu chodit jen na procházky a denně doma 5 minut cvičit. Já se vždy snažím být připravený i na bolesti, co mě čekají. Jindra
Jan Zelenka
Své fyzické aktivity jsem už dávno omezil. Člověk by měl respektovat své limity. Kdo by se o mne staral, když žiji sám. Jindro, buďte rád, že jste stále ve dvou. Noha se dříve, či později zahojí a život bude opět pěkný.
Margita Melegova
Zachovejte si dobrou naladu, noha at brzy slouzi jak ma a neboli.
Vladislava Dejmková
Vydržte a pište.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%