Poprvé na Ohři aneb z Litoměřic do Terezína a zpět
FOTO: Věra Ježková a Jan Zelenka

Poprvé na Ohři aneb z Litoměřic do Terezína a zpět

10. 10. 2023

Od chvíle, kdy jsem se dozvěděla, že bude zavedena lodní linka mezi Litoměřicemi a Terezínem, jsem si přála lodičkou se svézt. Jenda nebyl proti, ale v létě nám to nevyšlo. Až první říjnové úterý. Bylo teplo, polojasno.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5.2 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Přání znovu plout po nějaké naší řece jsem si sice v poslední době ještě nesplnila, ale každý rok absolvuji vyhlídkovou plavbu po našem Máchově jezeře. Po Labi jsem plula z Děčína do Hřenska, ale na druhou stranu ne a moc by mne to lákalo. Po Vltavě jen vyhlídkovou plavbu v Praze z Kampy ke Štvanici. V mládí Lužnice s vodáckým kroužkem a po jezeře na vlastním kajaku a školní plachetnici. Ostatní moje plavby nebyly u nás. Je to opravdu bezva pocit a vám se to moc povedlo.
Alena Tollarová
Loděmi Orion a Porta Bohemica jsem se letos po Labi svezla, ale o této možnosti plout na Ohři slyším opravdu poprvé. Škoda, že jsem o tom nevěděla, určitě bych se svezla také. U pietního místa jsem byla procházkou podle Ohře z Terezína. Plavba ve třech určitě byla bezvadná.
Alena Velková
Krásně vydařený výlet.
Zuzana Pivcová
To byla hezká plavba. Připomnělo mi to náš někdejší výlet lodí po "týnské" Vltavě k soutoku s Lužnicí s odbočkou krátce do Lužnice a zase zpět. Děkuji.
Věra Ježková
Děkuji. Jsem ráda, že se vám náš malý výlet líbí. :-)
Blanka Lazarová
Věrko, hezký nápad, hezký výlet, hezké fotky. Hned bych jela taky. :-) :-) :-)
Elena Valeriánová
Věrko a pane Zelenko, to muselo být hezké. Hned bych jela taky. A fotky jsou krásné, bohaté na modrou a tak to na vodě má být.
Anna Potůčková
Moc hezký výlet, který jste si jistě krásně užili. A díky za hezké fotky, určitě taková plavba by se mě také líbila
Jitka Hašková
Krásný výlet. Já jsem spartou jela Ohři na kánoích asi v r. 1967.
Martina Růžičková
Věro, to musel být super zážitek. Z říční hladiny je úplně jiný pohled na svět kolem. Moc pěkně jsi vaši plavbu zdokumentovala.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%