Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Hašková
18.10.2023 21:08
Eleno nejsi ďábel. já jsem se tvými fotkami a básničkou vznesla do nebeských sfér.
Jitka Hašková
18.10.2023 21:04
Eleno díky za báječné verše a úžasné fotky.
Eva Mužíková
18.10.2023 20:12
Eleno, jakýpak odvar. Básnička má duši, moc se Ti povedla. No a fotky, ty jsou pastva pro oči.
Elena Valeriánová
18.10.2023 17:31
Zuzko, Tvoje básně jsou poezií v pravém slova smyslu, mé jen pouhý odvar. Aleno, za toho "dábla" mockrát děkuji. :-)
Zuzana Pivcová
18.10.2023 16:02
Všechno je tu krásné, Eli. Kdysi sis přála nějaké mé básničky ke svým fotografiím stromů na výstavu. Vidím, že si dokážeš dokonale poradit sama.
Alena Velková
18.10.2023 16:01
Eleno, jsi ďábel, fakt skvělé fotky i text.
Elena Valeriánová
18.10.2023 13:43
Zmínění foto na FD zde: https://www.i60.cz/foto-dne/?search_params%5Btitle%5D=spo%C4%8F%C3%A1ry&search_params%5Bname%5D=
Elena Valeriánová
18.10.2023 13:36
Musím na Vaše pěkné komentáře reagovat. Především všem děkuji za zastavení a za slovíčka. Taková odezva potěší každého autora. A je jedno jestli píše bestsellery a nebo malá dílka pro i60. Jano, jsme naladěné na stejnou vlnu, co se týče pocitů a vnímání. Mám to stejně jako Ty, své pocity v přírodě vnímám daleko intenzivněji než dřív. Možná proto, že vím, že jednou se už v přírodě nenadechnu. "Spoďáry" bych určitě v archívu našla, ale mě těší, že ta fotka byla i pro Tebe a možná i pro někoho dalšího natolik zajímavá, že si ji pamatuje i po letech. Je, tuším, z ledna 2019. Děkuji.
Alena Tollarová
18.10.2023 13:23
Podzim, jak se patří! Plný poezie slovem i obrázky :)
Jana Kollinová
18.10.2023 13:21
Eleno, dokonalá podzimní fotoreportáž, která je pro mě tím, co bych chtěla vyjádřit a napsat o mém podzimu života. Můj podzim života je o detailech, ne v mezilidské komunikaci, ale v přírodě, jejíž kouzlo, moc a nádheru jsem dříve natolik intenzivně nevnímala. Tvoje fotografie dokáží oslovit duši a zůstat v ní natrvalo. Pro mě je to fotografie ledového snového útvaru pod názvem Spoďáry. Možná už ji nemáš ani v archivu, ale já ji tam mám.
Načíst starší příspěvky