Perly Balkánu - perla č. 2:  Černá Hora
Všechny fotografie: Marie Měchurová

Perly Balkánu - perla č. 2: Černá Hora

26. 10. 2023

Druhou zemí, kterou jsme při našem říjnovém cestování po Balkáně navštívili, byla Černá Hora. Tato hornatá země nás doslova uchvátila svou krásou. 

cestování
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Marie, super. Skočila sis také do moře? Díky za milou vzpomínku na zašlé časy. Takové krásné fotky nemám.
Martina Růžičková
Tyto země jsem neměla možnost poznat, proto moc děkuji za bezvadnou reportáž a fotky, které mi je přiblížily.
Jana Kollinová
Dokonalá fotoreportáž zprostředkující náhled do krás, zážitků a nálady z navštívených míst. Albánii jsem nikdy nenavštívila, nebyla pro mě až tak atraktivní dovolenkovou destinací, ale po shlédnutí článku vidím, jak jsem se mýlila. Ono je všude krásně, i doma, jen je nutné umět se rozhlédnout a vnímat.
Alena Vávrová
Máte úžasné zážitky, bezva fotky, díky za sdílení!
Zuzana Pivcová
V Černé Hoře jsem nebyla, i když z Albánie to bylo blízko. V Drači jezdilo i dost aut s černohorskou SPZ. Ještě snad uvedu, že zatímco v Drači v září 2019 došlo při mé dovolené k zemětřesení, putovní zájezd stejné CK byl v té době v Černé Hoře a vůbec o zemětřesení nevěděl. Musí tam být krásně. Zvláště ta stará městečka působí sympaticky.
Helena Přibilová
V roce 2010 jsme s manželem podnikli okruh zeměmi bývalé Jugoslávie a také jsme se podívali do Albánie. Nejvíce na mě zapůsobila Černá Hora, její divukrásné pobřeží a malebná městečka. Děkuji za Váš hezký článek, který mi tato místa připomněl.
Vladislava Dejmková
Také jsem podobnou pouť Černou Horou absolvovala pŕed více než 40 lety. Dokonce jsme naším Žigulíkem vyjeli až na Lovčen. Rádi na to vzpomínáme.
Alena Velková
Článek je zajímavý a nepřipadá mi nepřehlený, ale to je věc názoru. Podobný okruh Černou horou jsme s mužem podnikli před 40 lety. Teď to tam musí být mnohem hezčí.
Naděžda Špásová
Podle hezkých fotek tam muselo být opravdu moc krásně. Do Chorvatska bych se chtěla ještě jednou podívat.
Dana Kolářová
Zase dlouhé a nepřehledné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%