FOTO: Z osobního archivu Ingrid Hřebíčkové
Můj podzim života
26. 10. 2023Předně vás všechny chci, milí íčkaři, pozdravit. Dlouho jsem nepsala, jen sem tam občas si přečetla článek „známých tváří“ a zase počítač zavřela. Ale teď jsem se rozhodla, že to napravím. Zkusím nastínit můj podzim života.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
14.11.2023 22:58
Ingrid, já na vás i sestru Míšu občas vzpomínala :-) jsem ráda, že jste se ozvala. Přeji vám hodně dalších nápadů - a to učení cizího jazyka závidím. Jazyky a fotografování jsou pro mne nepřekonatelné bariéry :-)
Marie Měchurová
28.10.2023 10:54
Ingrid, jste moje krevní skupina - duolingo, zahrádka, zavařování a kočky, tak no tom taky ujíždím. Hezky jste to popsala.
Ingrid Hřebíčková
26.10.2023 21:03
Děkuji vám všem, co jste se mi ozvaly. Mám velkou radost Zuzko, že si nás pamatuješ. Hledáme vás všechny, které si pamatujeme. Byly jsme se podívat v září na módní přehlídce v Praze, mluvily jsme s panem Raškou a s Elen. Naďo, jsi to ty, co jsi byla v Poděbradech? Dávala jsi si s Míšou cigaretu:)
Zuzana Pivcová
26.10.2023 19:34
Inko, je to překvapení, že ses po tak dlouhé době ozvala (tedy i za Míšu). Že bydlíte na venkově, to my, zde "služebně starší", víme. My jsme s Marcelou také místo Prahy v malém městečku na jihu Čech. A že bychom tu neměly co dělat, tak to rozhodně ne. Některé aktivity máme shodné. Přeji vám vše nej!
Naděžda Špásová
26.10.2023 17:03
Obdivuji vás, že bydlíte se sestrou. Vesnice může být ráda, že tam bydlíte, pomáhat lidem je záslužné a pomáhat kočičkám je krásné. Přeji vám oběma, aby se vám dařilo vše, co si budete přát, včetně úrody na zahradě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA