Všechny fotografie: Hana Rypáčková
Dánsko v roce 1989
27. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
29.10.2023 09:23
Hani až dnes jsem si našla chvíli času na přečtení Tvého článku. Hezké zážitky máš a tím pádem i vzpomínky. Se zájmem jsem si prohlédla i Tvé retrofotografie. Slušelo Ti to na nich.
Marie Seitlová
29.10.2023 07:17
Hani pěkný zážitek, byli to jiné než u nás. Já jsem se dostala do Itálie a zírala jsem. V obchodech voňavo, příjemné prodavačky i lidé na ulicích. Máš krásné vzpomínky.
Zuzana Pivcová
28.10.2023 19:41
Do Dánska se oženil jeden můj bývalý spolužák ze střední školy. Já jsem tam nikdy nebyla. Narozdíl od řady jiných evropských států, tak na severu nikde.
Jan Zelenka
28.10.2023 19:36
Hanko, moc pěkné. Takové zážitky ti můžeme jen závidět. Já se na Západ dostal až později.
Naděžda Špásová
28.10.2023 14:18
Hanko, ty jsi byla fešanda, já byla poprvé na Západě až po revoluci, ale zato víckrát.
Michaela Přibová
28.10.2023 11:27
Tak tomu říkám skvělej vandr, chtěla bych to realizovat se sestrou po Itálii. Takový " On the road". Děkuji.
Marie Měchurová
28.10.2023 10:09
Hani, tak to musel být opravdu jeden zážitek za druhým. Taky si vedeme o skoro každém výjezdě albumy nebo fotoknihy. Byla jsi šikovné děvče (i teď jsi). Pozdravuj Elišku.
Alena Velková
28.10.2023 09:51
Krásná vzpomínka. Vzpomínám, že s takovou jízdenkou ČSD jsem kdysi jela do Jugoslávie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA