Ilustrační foto: Pixabay
Jsem ohrožený druh
30. 10. 2023
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeňka Ortová
1.11.2023 23:48
Zuzanko, malířka pozadí, to mě dostalo :-) Škoda, že jsem nemohla chodit do školy s Tvými dětmi. Dovedu si představit, jak se paní učitelka při vyučovací hodině žáků ptá, čím jsou jejich rodiče, každý ten žáček povstane a pěkně nahlas to třídě poví :-)
Jana Šenbergerová
31.10.2023 09:45
Je moc dobře, že ten dělá to a ten zas tohle. Celý profesní život jsem strávila ve stejném zaměstnání na třech různých místech v místě svého bydliště. Vždycky jsem si myslela, že bych nic jiného nemohla dělat. Mýlila jsem se, což je dobré vědět pro příště. :-)
Otakar Vagner
30.10.2023 17:26
Blondýna (i když ne z Londýna :-) ) Ale schopná v životě všeho možného i nemožného! :-) A to je fajn!
Alena Velková
30.10.2023 17:07
Perfektní, vtipný článek...dneska už se pozadí nemaluje, ale tetuje, tak proč to nezkusit :-)
Jana Kollinová
30.10.2023 11:47
Skvěle napsané CV. K lidem zabývajícím se uměleckou tvorbou, jakoukoliv, pohlížím s obdivem a respektem. Jsem potrefená chemií, matematikou, fyzikou, což je na hony vzdálené od umění a o to víc mě jakýkoliv umělecký směr přitahuje. Je to jiný svět.
Naděžda Špásová
30.10.2023 11:09
Moje první zaměstnání bylo kostymérka na Barrandově, po několika letech přestěhování do ÚL, patnáct let práce na ředitelství v Oděvech, po revoluci práce v pojišťovnictví. Jsem tmavovláska, teď zrzavá. Naštěstí nejsem ohrožený druh. Blondýna byla moje sestra, blondýna sice byla žádána, ale taky neměla moc hezký přívlastek. Možná jste to, Zuzano, někdy zaslechla, říkalo se taky blbá blondýna. To se ale určitě netýká vás. Blondýnka jsem nikdy být nechtěla. Hezky jste to napsala, přeji hodně štěstí.
Jan Zelenka
30.10.2023 10:57
Říká se, devatero řemesel, desátá bída. Já to měl přesně obráceně. Každé moje nové zaměstnání znamenalo finanční i funkční posun dopředu. Postupně jsem stoupal jako po schodech. To poslední, jedenácté, byl obchod. Finančně úžasné. Kdo hledá i nalézá.
Jitka Caklová
30.10.2023 10:23
Také jsem v průběhu života prošla řadou zaměstnání od pekařky, přes krmičku brojlerů, strojní zámečnici, svačinářku, brusičku skleněných perlí a vše uzavřela tím, kde jsem začínala, pekařka/cukrářka na volné noze, tedy celoživotní Ferda Mravenec. Jako ohrožený druh se rozhodně nepovažuji, možná je to tím, že jsem Schwarzkopf blondýna. :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA