Fotoreportáž: Na krásném modrém Dunaji
Zámek Schönbühel. Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Fotoreportáž: Na krásném modrém Dunaji

5. 11. 2023

Taky to tak máte, že si občas řeknete, že vás už nic nemůže překvapit? A nečekáte, že vás potká něco hezkého a pak to přijde? O to víc je to krásné. Stalo se.

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Eleno, i když jsem o plánovaném výletu od Tebe věděla, netušila jsem, co to obnáší.. Sedla jsem si na zadek, tolik krás. Ve Tvém podání, to je zkrátka pro mne, která nikdy na velké lodi neplula, silný zážitek. Byla jsem pouze v Bratislavě, Spišské Nové vsi a v Levoči. Ta jedna fotka mi připomíná Spišský hrad, ale asi se mýlím??? Díky za to, že jsi se s námi podělila. Bertice
Jana Kollinová
Eleno, děkuji za sdílení zajímavých zážitků a fotografií z plavby po Dunaji. Byl to dobře vymyšlený dárek k narozeninám.
Věra Ježková
Elenko, to musela být nádhera. Díky za sdílení. :-)
Alena Tollarová
Samozřejmě že jsem dočetla až do konce a hned potom se pokochala fotogalerií. Někdy se bojíme dopředu a nakonec se ukázalo, že zbytečně. Rodina vám připravila krásný podzimní zážitek a mně zní při čtení onen známý valčík. Vy jste se za jeho zvuků v pohodě protančili až do závěrečných tónů a budete mít dlouho na co vzpomínat. Moc vám ten zážitek přeji :)
Naděžda Špásová
Tak tomu říkám zážitek na celý život. Muselo to být opravdu moc pěkné, fotky jsou toho důkazem. PS. houbičky najdeš hned na té mojí první fotce, byly mini a nebyly jedlé.
Jana Šenbergerová
Eli, nakonec váš krásný výlet po vodě potěšil i mnohé na souši, včetně mě. Moc se mi líbí nejen fotky, ale i velmi hezký článek. Vnímám ho jako třešničku na dortu. Oba vás zdravíme z Hor.
Zuzana Pivcová
To byl krásný výlet, i když pro mě dnes už ne. Moc hezký výlet a tomu odpovídající fotografie. Děkuji.
Marie Seitlová
Eleno, zažili jste krásnou plavbu a máte na co, díky fotkám, vzpomínat. A děkuji,že jsi o tom napsala.
Blanka Lazarová
Eleno, parádní výlet i fotodokumentace. Většinou, když mám obavy, jaké to bude, tak je to bezva. Pěkně jste si to užili. Díky za sdílení. :-)
Alena Švancarová
Tak to musel být krásný zážitek.Díky za podělení a za fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%