Zámek Schönbühel. Všechny fotografie: Elena Valeriánová
Fotoreportáž: Na krásném modrém Dunaji
5. 11. 2023Taky to tak máte, že si občas řeknete, že vás už nic nemůže překvapit? A nečekáte, že vás potká něco hezkého a pak to přijde? O to víc je to krásné. Stalo se.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
5.11.2023 17:39
Eleno, i když jsem o plánovaném výletu od Tebe věděla, netušila jsem, co to obnáší.. Sedla jsem si na zadek, tolik krás. Ve Tvém podání, to je zkrátka pro mne, která nikdy na velké lodi neplula, silný zážitek. Byla jsem pouze v Bratislavě, Spišské Nové vsi a v Levoči. Ta jedna fotka mi připomíná Spišský hrad, ale asi se mýlím??? Díky za to, že jsi se s námi podělila. Bertice
Jana Kollinová
5.11.2023 16:35
Eleno, děkuji za sdílení zajímavých zážitků a fotografií z plavby po Dunaji. Byl to dobře vymyšlený dárek k narozeninám.
Alena Tollarová
5.11.2023 14:08
Samozřejmě že jsem dočetla až do konce a hned potom se pokochala fotogalerií. Někdy se bojíme dopředu a nakonec se ukázalo, že zbytečně. Rodina vám připravila krásný podzimní zážitek a mně zní při čtení onen známý valčík. Vy jste se za jeho zvuků v pohodě protančili až do závěrečných tónů a budete mít dlouho na co vzpomínat. Moc vám ten zážitek přeji :)
Naděžda Špásová
5.11.2023 13:43
Tak tomu říkám zážitek na celý život. Muselo to být opravdu moc pěkné, fotky jsou toho důkazem. PS. houbičky najdeš hned na té mojí první fotce, byly mini a nebyly jedlé.
Jana Šenbergerová
5.11.2023 13:28
Eli, nakonec váš krásný výlet po vodě potěšil i mnohé na souši, včetně mě. Moc se mi líbí nejen fotky, ale i velmi hezký článek. Vnímám ho jako třešničku na dortu. Oba vás zdravíme z Hor.
Zuzana Pivcová
5.11.2023 13:08
To byl krásný výlet, i když pro mě dnes už ne. Moc hezký výlet a tomu odpovídající fotografie. Děkuji.
Marie Seitlová
5.11.2023 12:31
Eleno, zažili jste krásnou plavbu a máte na co, díky fotkám, vzpomínat. A děkuji,že jsi o tom napsala.
Blanka Lazarová
5.11.2023 12:06
Eleno, parádní výlet i fotodokumentace. Většinou, když mám obavy, jaké to bude, tak je to bezva. Pěkně jste si to užili. Díky za sdílení. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA