FOTO: Jana Vargová
Je to věkem, zamilovaností nebo roztržitostí?
13. 11. 2023Zprvu to vypadalo jako další příjemné posezení a popovídání u dobrého kafíčka dle hesla - o nepřítomných jenom špatně. My tři babky naštěstí ještě nevypadáme jako vybledlé a vysušené sudičky, a to díky poněkud plnějšímu exteriéru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
13.11.2023 10:12
Jéžišmarjá...jako bych to psala já...akorát tam postrádám jednu mou trapnost...potkala jsem na ulici muže.Jako by z oka vypadl jednomu mému dávnému ctiteli z mládí v mém rodném městě. A tak jsem ho pozdravila titulujíc ho Stando,kde se tu bereš...a on odvětil:No já jsem Standa a bydlím tu už dost dlouho...a pracovali jsme spolu tady v podniku,co před ním stojíme...Zažili jste podobnou hroznou trapnost? :-(
Alena Velková
13.11.2023 10:04
To jsem ráda, že v tom nejsem sama...dnes ráno jsem hledala klíče, a nakonec jsem zjistila, že je celou dobu držím v ruce...před týdnem jsme se na procházce se psem zeptala jedné starší paní, jak dlouho už je v důchodu a ona mi odvětila, že do něj má ještě patnáct let, že jen tak blbě vypadá...a tak bych mohla pokračovat do nekonečna :-))
Dana Straková
13.11.2023 07:48
Děkuji za hezké povídání. Mám to podobné, jenom s tím rozdílem, že já do práce v neděli chodím, hahaha
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA