V mládí jsem létala v oblacích, teď už se držím spíše při zemi, říká bývalá letuška Elen Zajíčková
Bývalá stevardka, později módní stylistka Elen Zajíčková. FOTO: Václav Burle

V mládí jsem létala v oblacích, teď už se držím spíše při zemi, říká bývalá letuška Elen Zajíčková

20. 11. 2023

Dlouhých 32 let pracovala jako stevardka. Na palubě letadel Českých aerolinií obsloužila tisíce pasažérů z různých koutů světa, obsluhovala také vlivné osobnosti a celebrity, mimo jiné spisovatele Arthura Haileyho, Áju Vrzáňovou, ale i Vieru Husákovou, manželku bývalého prezidenta.

ČSA rozhovor vzpomínky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Divišová
Velmi krásné povídání..díky.
Anna Potůčková
Velmi hezký rozhovor. Mají zajímavé a krásné povolání. Já osobně znám 2 letušky. Jedna je bývalá spolužačka mé starší dcery a dík tomuto povolání si našla manžela až v daleké Dubaji, kde také žije. Druhá letuška je dcera mé kamarádky ze Žiliny, a ta je zatím svobodná. Lítá prakticky po celém světě a líbí se mě na ní, že tráví nádherné dovolené se svou maminkou, kterou má nesmírně ráda.
Svatava Páleníková
Moc pěkný rozhovor o zajímavém povolání.
Eva Mužíková
Díky za velmi zajímavý článek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%